Honnan tudhatom, hogy mikor volt vezérműszíj csere?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem,hogy céges autónak vásároltam egy Toyota Yaris 1.0-t (2011-es évjárat). Az autó külföldről lett behozva korábban, itt vettem meg egy magyar tulajdonostól, ha minden igaz én vagyok a 3. Az előző tulaj nem cserélt és nem is tudja,volt-e cserélve a vezérműszíj. Ezt honnan tudhatom ? Az autóban most van 80.000 km és ha még a gyári van benne, inkább cserélném, ismerősöm járt úgy,hogy új autónál 78ezernél menetközben elszakadt,majdnem cserélhette ki az egész blokkot.2017. jan. 10. 14:54
1/6 anonim válasza:
Ha van szervizkönyv, akkor abból, ha nincsen akkor igazából sehonnan, így jobb ha cseréled.
2/6 Trafó1 válasza:
Sehonnan.
Cseréld le az a biztos, attól még nem ment tönkre a motor, ellenkező esetben meg nagyot szívhatsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 10. 15:12
4/6 anonim válasza:
Cseréltesd ki. Akkor ki van cserélve. A szervízkönyv is olyan ma ebben az országban mint a mese könyv. Láttam már cifra dolgokat.
5/6 anonim válasza:
Ha autót veszel akkor mindig kell cserélni vezérműszíjat, egyéb szíjat, gyertyát, olajat, szűrőt, légszűrőt, fűtésnek a szűrőjét. Klímát tisztíttatni stb. Általában a gumik se olyanok rajta amit az ember szívesen elvisel...
Akármit mondanak, hinni csak abban lehet ha te megcsináltatod. Persze ezt is csak megbízható szervizben ahol nem vernek át...
6/6 anonim válasza:
Az előző tulaj azért nem cserélt vezérműszíjat, mert legjobb tudomásom szerint a Yaris, mint sok más Toyota láncos vezérlésű, így csak akkor igényel némi figyelmet ha elkezd zörögni a lánc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!