Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudhatom, hogy mikor...

Honnan tudhatom, hogy mikor volt vezérműszíj csere?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem,hogy céges autónak vásároltam egy Toyota Yaris 1.0-t (2011-es évjárat). Az autó külföldről lett behozva korábban, itt vettem meg egy magyar tulajdonostól, ha minden igaz én vagyok a 3. Az előző tulaj nem cserélt és nem is tudja,volt-e cserélve a vezérműszíj. Ezt honnan tudhatom ? Az autóban most van 80.000 km és ha még a gyári van benne, inkább cserélném, ismerősöm járt úgy,hogy új autónál 78ezernél menetközben elszakadt,majdnem cserélhette ki az egész blokkot.
2017. jan. 10. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Ha van szervizkönyv, akkor abból, ha nincsen akkor igazából sehonnan, így jobb ha cseréled.
2017. jan. 10. 15:10
 2/6 Trafó1 ***** válasza:
47%

Sehonnan.

Cseréld le az a biztos, attól még nem ment tönkre a motor, ellenkező esetben meg nagyot szívhatsz.

2017. jan. 10. 15:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 10. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Cseréltesd ki. Akkor ki van cserélve. A szervízkönyv is olyan ma ebben az országban mint a mese könyv. Láttam már cifra dolgokat.
2017. jan. 10. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha autót veszel akkor mindig kell cserélni vezérműszíjat, egyéb szíjat, gyertyát, olajat, szűrőt, légszűrőt, fűtésnek a szűrőjét. Klímát tisztíttatni stb. Általában a gumik se olyanok rajta amit az ember szívesen elvisel...

Akármit mondanak, hinni csak abban lehet ha te megcsináltatod. Persze ezt is csak megbízható szervizben ahol nem vernek át...

2017. jan. 10. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Az előző tulaj azért nem cserélt vezérműszíjat, mert legjobb tudomásom szerint a Yaris, mint sok más Toyota láncos vezérlésű, így csak akkor igényel némi figyelmet ha elkezd zörögni a lánc.
2017. jan. 10. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!