Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Néhány embernek miért mániája,...

Néhány embernek miért mániája, hogy foggal-körömmel küzdve leszóljon bizonyos márkákat?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok, és még gondolkozom,hogy mit vegyek.

Két munkatársammal beszélgettem, mondtam nekik,hogy Volkswagen Passat,Audi A6, vagy BMW 5-ös-ben gondolkozom.

(régi álmom egy 5-ös BMW, gyerekként szerettem bele, és évekig úgy voltam,hogy csak az kell, de aztán racionálisnak kellett maradnom, amikor úgy volt pénzem autót venni.)

Most már futná egy jobb BMW-re, és mikor felmerült akkor úgy letámadtak, mintha legalább a feleségükkel lefeküdtem volna.

Hogy a BMW milyen szart, azt mekkora kis patkány emberek veszik, meg majd mikor a hátsó kerékkel befordulok az árokba, akkor is milyen jó lesz.(és itt csak a kulturáltabb kifejezéseket írtam le)

Teljesen ledöbbentem,hogy ez mi, az egyikük Audi a másik meg Audi és VW mániás, de BMW-je még egyiknek sem volt, szóval nem értem....nekem is dízel VW-m van, szeretem is, olvasom a Smoke and Charmot is, de hogy őszinte legyek nem utálom a Hondákat sem,és semmilyen márka nincs ellenemre, igaz nem tetszenek pl a Honda Civicek meg úgy a Hondák, nem is vennék, de nem tartom szar kocsinak.Sőt a márkán belül az Accordot még vennék is ha már valamit muszáj lenne.(persze nem most, de egyszer)

Ezek után lehet csak azért is a BMW-nél maradok, bár úgy döntök majd ahogy nekem tetszik, de akkor sem értem...egy dolog kiakadni, de egyeseknek ez ekkora szívügye?

2017. jan. 10. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Ők abból indulnak ki,hogy ha ők vezetnék a hátsós BMW-t,akkor befordulnának az árokba.A munkatársaim véleménye lenne az utolsó dolog,amivel foglalkoznék.Nyugodtan vegyél BMW-t.
2017. jan. 10. 15:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Még nem döntöttem el mit veszek, de magamra fogok hallgatni az egyszer biztos.Csupán nem értem,hogy egy márkáról beszélünk, és hogy tudják egyesek már ezen is így felhúzni az agyukat?
2017. jan. 10. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:

"de akkor sem értem...egy dolog kiakadni, de egyeseknek ez ekkora szívügye?"

Vannak,akik így kompenzálják,hogy lábtörlőnek használják őket és amikor éppen nem a melóban csicskáskodnak,akkor ők az élet császárai és minden csak úgy jó,ahogy ők csinálják/gondolják.

2017. jan. 10. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Minden országban (nem csak Magyarországon) 2 dologhoz ért minden ember: a focihoz és az autókhoz. A politika nem is számít, mert az már velünk született.

Szóval teljesen normális, hogy vannak ilyen beszélgetések, amelyek néha hevesebbre sikerülnek, csak nem értem miért kell ezen felhúzni magad? Ez olyan, mint amikor egy Barca meg egy Real Madrid fan összeszólalkozik.

2017. jan. 10. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

Épp itt az ideje és vegyél egy rendes Bmw -t a dízel pócvágen helyett!

Nem tudom milyen ötösben gondolkozol de most az e39 a legolcsóbb 200tól legókocsi, 500tól fososodó de még megy tyúkól 1misitől szép de apró hibákkal 2misi körül meg már nagyon szépek!

Ha nem vagy szerelő és egyből megbízhatót szeretnél 2mFt tól e39 tökéletes döntés!

Én jobban szeretem a Merciket, de Bmw vel járok, mert ezt olcsóbb üzemeltetni!

10+ éve van jogsim, mikor még jogsim se lehetett már motoroztam télen a hóban(az is hátul kapar és csak 2kerekű, ha esel törik mindened) és semmi gond! 16-17voltam kb. mikor jogsi nélkül 100+Le sportmotorral bejártam az országot, télen is még pár éve a sportmotort is kihoztam nem csak MZ -t.

Semmi gond a hátsó kerék hajtással autóban se! Csupán tisztában kell lenni a viselkedésével és a kezelésével!

Én sokkal jobban szeretem, mint az első hajtást, mert az első hajtás alul kormányzott és ott a kormányzott kereked pörög ki.

Mindig csak hátsókerekes kocsijaim voltak, de BMW eddig nem volt csak pár éve és én is tapasztalatom mindneki irigykedve bepofázik, hogy bunkó péjemvé tulaj meg biztos nagy az arcom, hogy péjemvét vettem és csajozni kell a péjemvé, stb.

Az ilyenket 99% az ilyen szmókendsármos hülyegyerekek mondják, de nem kell velük foglalkozni!

Hogyha e60-e90 korszakból nézel bmw -t jol gondold meg, mert ezek üzemeltetése drágább már mint az e38-39-46 korszak, hogyha meg egyre régebbi fele kacsingatsz megint drágább, sokminden már nincs e32,e28,e30 hoz a régi 2002,e3,e9 és társai hoz meg már 15éve alig volt!

Amire érdemes figyelned valamiért a felsőkategóriás kocsik többsége alap modell(mercik is nem csak bmw), ez ilyen nép betegség, ohgy utolsó forintján a sok felvágós nagyzási mániás kihozza a 0km es lexus, merci,bmw, stb. -t de mivel a provident meg szomszédtól kért kölcsönnel is csak a fapados alapmodelre van meg a 20% kezdő, így ha tehetné mai napig tekerős ablakkal és kakukkos órával venné meg a legkisebb dízel motorral!

Egy ötös Bmw -be a tömege miatt kell az erős motor, különben nem lesz dinamikus és az előzés is szenvedés alap kivitelekkel! Másik pont az a lényege ezeknek a kocsiknak, hogy a tökvakaród is elektromos meg még a művagina is távirányítós benne! _Inkább nézz szét a mobile.de -n és kintről hozz be, kint nagyobb a választék és találni elég jó extrásakat!

Persze itthon mind "full full mega extra" és mikor szóvá teszed se memoriás ülés, se pezsgőhűtő se állófűtés se mobiltelefon, stb. akkor még ő van megsértődve meg vásárláskor közli a felnit nem tartalmazza az ár és hozz lemezfelnit.

Üdv Magyarországon :D

Lényeg vegyél Bmw -t, hidd el jó autó és szard le a sok hülyét!

2017. jan. 10. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha van pénzed megvenni és fenntartani, nyugodtan vegyél olyan kocsit, amilyet szeretnél.
2017. jan. 10. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Hármas nagyon jól leírta.

Velem ugyanezt eljátszották, csak én Opel Omegát vettem 2.4-est, és hogy mekkora hülye vagyok, szar az Opel, minek ekkora motorral, benzintemető stb.

Persze mert nekik 1.4-es Peugeot 206 meg 1.4 Gol3 volt akkor. Persze, hogy lehülyéznek, ha neked jobb van.

Aláírom voltak kisebb gondok vele, de odafigyeltem rá és évekig kényelmesen elvitt.

2017. jan. 10. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!