Ha egy bizonyos autót keresek, akkor hova tegyek fel hirdetést?
Figyelt kérdés
Ha például autót keresek, akkor hova tegyem fel? A hasznaltauto.hu -ra fel lehet tenni ilyen hirdetést?2017. jan. 10. 12:46
1/5 anonim válasza:
Szűkíted a keresést használtautón, de külön hirdetést nem lehet feltenni keresés céljából.
Vagy az is lehet, hogy Facebookon van az adott típusnak adok-veszek csoportja.
De jófogáson lehet feltenni kereséses hirdetést.
2/5 anonim válasza:
Csak szimplán keress minden nap, vagy regisztrálj hasznaltauto.hu-ra és van ott olyan lehetőség, hogy Autóvadász, azaz egy hirdetés megfigyelő, ahol beállítod, hogy milyen autók érdekelnek és naponta elküldi az e-mail címedre a frissen felrakott autóhirdetések linkjét.
3/5 longlife válasza:
Inkább én keresném azt a bizonyos autót.Nagyobb eséllyel jársz ha a típust kategóriát megadod,és rá találsz,mint hogy a te hirdetésedet keressék.
4/5 anonim válasza:
Facebookon vannak ilyen csoportok mindenféle autóknak, régieknek is. Tegyük fel, te keresel egy nagyon ritka Mercedest, ami pont nincs még a mobile.de-n sem, akkor kiírod a csoportba, hogy légyszi segítsetek, és akkor lesz majd valaki ismerősének ismerősének az ismerősének egy olyan ismerőse, akinek lesz egy olyan autója, és lehet el is adná. Működni szokott.
5/5 A kérdező kommentje:
Ezekre gondoltam én is, de azért köszönöm mindenkinek. Mentek a zöld kezek.
2017. jan. 10. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!