Télen miért csöpög a kipufogóból a víz?
Figyelt kérdés
Rövid utakra használom az autót és az veszem észre, hogy telente csöppöket hagy leálláskor, de lehet, hogy menet közben is, csak azt nem látom. Olaj, hűtővízszint rendben, én kondenzvízre gyanakszom. Kárt tehet ez az autóban ?2017. jan. 10. 11:42
1/5 anonim válasza:
Gyanúd maga a bizonyosság, a kipufogó gázok vízgőz tartalma lekondenzál és kicsöpög.
2/5 anonim válasza:
Így van, a benzin egyik égésterméke víz, ami télen lekondenzál. A legnagyobb kár, amit tehet, hogy a kipufogóban marad, és belülről elkezdi rozsdásítani, így idővel kilyukad.
3/5 anonim válasza:
Hosszú távon káros, mert szétrohasztja a kipufogórendszert. De ez új autóknál is normális jelenség.
4/5 anonim válasza:
igen ez népszerü nevén kondnezvz
5/5 anonim válasza:
Nem egy szerelőt ismerek, aki előszeretettel furkálja ki a kipufogót. Mondjuk én nem vagyok szerelő, de a nejem kocsiján az új kipufogót én is kifurkáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!