benzin biztos hogy nem csöpög a kipufogóból, mivel a hengerben azonnal elpárolog így legfeljebb gőz formában távozik a kipufogón ha nem ég el...
amiről te beszélsz az olaj amit a benzinbe keversz, és az leginkább azért folyhat annyira jelentősen, mert túl vastag keveréket használsz, vagy túl sok anyagot kap a gép...
2013. júl. 6. 20:51
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi,elirtam olajat akartam.
A keverék pont jó,másik Simson tökéletesen megy vele.
Hol tudom azt beállítani hogy kevesebbet kapjon?
2013. júl. 6. 21:04
3/4 anonim válasza:
legelőször a súbertűvel próbálkozz, aztán ha azzal nem igazán jobb akkor a benzinszinttel próbálkozz, ha még így sem lett jobb akkor kisebb főfúvóka kell belé! de az is lehet hogy már nagyon televan rakódva a kipufogó és az mikor felmelegszik akkor elkezd megolvadni és elkezd csöpögni! legelőször a kipufogó égetéssel kezd! legyen teljesen száraz a kipufogó a könyöktől a kipufogó végig!
2013. júl. 6. 21:20
4/4 anonim válasza:
Simson kipuffból mindig is fog olaj folyni ezt nem lehet megakadályozni! Ha meg kevesebb anyagot adsz neki meg szegényebb keveréket meg fog nőni a súrlódás, és ezzel jelentősen kopik a motor! Simson keverék : 1:50 = 5 liter benzinhez 1deci olaj vagy literenként 2cent :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.