Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek (többi...

Milyen autót vegyek (többi leírásban)?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok, nincs család, a lényeg az lenne, hogy ne egyen sokat, meg ne legyen hozzá baromi drága az alkatrész, meg legyen megbízható. Igazából tudom, hogy hülyén hangzik, mert ilyen autó nyílván nem létezik, amihez minden olcsó, de mégis milyen jellegűt tudnátok ajánlani, egy spóroló huszonévesnek? Ami fontos, hogy legyen benzines, legyen 5 ajtós, meg jóformán ennyi.

2017. jan. 9. 08:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Lepődj meg: Suzuki
2017. jan. 9. 09:02
 2/14 anonim ***** válasza:

Ár?

Hol fogod használni?Mennyit?

2017. jan. 9. 09:02
 3/14 Beviz Elek ***** válasza:

A legolcsóbb lehetőség a Swift.

Èn a japán kocsikat jobban szeretem, egy Toyotával, régebbi Nissannal (2000előtti) nem nagyon lehet mellényúlni. Persze ne egy Celicat vagy 200SX-et vegyél hanem átlagos kocsit.

Akkor a legolcsóbb fennfartani ha legalább alapfokon értesz a kocsikhoz vagy érdekel a dolog és ezen gyakorolhatsz. Ebben az esetben az alkatrészáraktól sem kell félni, sokminden gombokért beszerezhető

2017. jan. 9. 09:03
 4/14 anonim ***** válasza:

Egyébként igen,alapvetően én is valami japánt néznénk.

Lehet egészen a kis nudli Swift,Micra,Justy,Mazda 121-től a nagyobb Mazda 323,Civic,Corolla,Baleno stb.

Mindegyikből létezik 1.4-1.6 közötti korrekt benzines.

2017. jan. 9. 09:18
 5/14 anonim ***** válasza:
Egy rendelkezésre állo keretet irhatnal
2017. jan. 9. 09:23
 6/14 anonim ***** válasza:

Mégis miért fontos tényező, az, hogy benzines legyen?...

Egy isuzu motoros dízel 1.7-es opel astra motorikusan gyakorlatilag elpusztíthatatlan... az enyémben eddig 600ezer km van.

Céges autó.

100.000km-enként vezérműszíj csere, 20.000renként minden folyadék csere,

Egyetlen egyszer nem hagyott cserben, ezen kívül egy mazda rx7-em van, az bezzeg nyeli a pénzt.

2017. jan. 9. 09:34
 7/14 anonim ***** válasza:
Összeghatár nélkül nehéz, de a Suzuki-nál már csak az Opelt olcsóbb fenntartani azonos kategóriában
2017. jan. 9. 09:39
 8/14 Beviz Elek ***** válasza:

Az rx7et ne keverjük bele. Kb olyan mint a Dodge Vipert és a Tesla-t összehasonlítani fogyasztás terén.

2017. jan. 9. 10:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Az rx7-et 1.1millióért vettem váltó hibával, az astrát meg 2.4millióért, ilyen alapon szerintem simán vehetem egy kalap alá..
2017. jan. 9. 10:46
 10/14 Beviz Elek ***** válasza:

Szerintem nem.

Az Isuzu motor egy munkás klu-klu motor. Az RX7 egy Wankel, ami egy valódi pénztemető, de nem is azért veszik hogy utánfutón elhúzzák a betonkeverőt.

Ha lenne RX7-et akkor szerintem tudnád miről van szó és nem kezdenéd összehasonlítani őket.

2017. jan. 9. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!