Milyen autót vegyek (többi leírásban)?
A legolcsóbb lehetőség a Swift.
Èn a japán kocsikat jobban szeretem, egy Toyotával, régebbi Nissannal (2000előtti) nem nagyon lehet mellényúlni. Persze ne egy Celicat vagy 200SX-et vegyél hanem átlagos kocsit.
Akkor a legolcsóbb fennfartani ha legalább alapfokon értesz a kocsikhoz vagy érdekel a dolog és ezen gyakorolhatsz. Ebben az esetben az alkatrészáraktól sem kell félni, sokminden gombokért beszerezhető
Egyébként igen,alapvetően én is valami japánt néznénk.
Lehet egészen a kis nudli Swift,Micra,Justy,Mazda 121-től a nagyobb Mazda 323,Civic,Corolla,Baleno stb.
Mindegyikből létezik 1.4-1.6 közötti korrekt benzines.
Mégis miért fontos tényező, az, hogy benzines legyen?...
Egy isuzu motoros dízel 1.7-es opel astra motorikusan gyakorlatilag elpusztíthatatlan... az enyémben eddig 600ezer km van.
Céges autó.
100.000km-enként vezérműszíj csere, 20.000renként minden folyadék csere,
Egyetlen egyszer nem hagyott cserben, ezen kívül egy mazda rx7-em van, az bezzeg nyeli a pénzt.
Az rx7et ne keverjük bele. Kb olyan mint a Dodge Vipert és a Tesla-t összehasonlítani fogyasztás terén.
Szerintem nem.
Az Isuzu motor egy munkás klu-klu motor. Az RX7 egy Wankel, ami egy valódi pénztemető, de nem is azért veszik hogy utánfutón elhúzzák a betonkeverőt.
Ha lenne RX7-et akkor szerintem tudnád miről van szó és nem kezdenéd összehasonlítani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!