Több éves benzin-olaj keveréket hogyan lehet eltávolítani a tankból?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy simsont ami elég sok ideje csak állt, és így a kenőolaj valamiért egy ragacsos trutymová alakult. Ezt mivel tudnám a tankból eltávolítani? Ha pl köveket tennék bele az nem egészen jó mivel egyből beleragad, tele van a tank alja vele. Van esetleg valami más megoldás? A forró vizes mosószeres brigéciolos lötty sem vált be.2017. jan. 8. 19:13
1/7 cselez válasza:
Próbáld meg háztartási lakkbenzin higítóval, de azt ugye tudod, hogy a benzincsapot is ki kell cserélned.(vagy kitisztítod)
2/7 A kérdező kommentje:
Persze a csapot nagynehezen sikerült kitisztítanom 2 órányi fogpiszkálós mütét után.
2017. jan. 8. 19:26
4/7 Varga Péte4 válasza:
Én a karburátort kromofággal tisztítottam meg az "olajalgágól". Persze ez tanknál elég necces. Mindenesetre mielőtt élesben nekiállsz, érdemes egy kis kikapart trutyin tesztelni az oldószereket.
5/7 cselez válasza:
Ezt már én is hallottam, de még nem próbáltam ki....Állítólag a Cola jó ilyenekre!
6/7 A kérdező kommentje:
Rendeltem közben fél kg citromsavat, h az nem válik be kipróbálom a kólát is, ha semmi sem használ akkor új tank lesz a vége.
2017. jan. 8. 19:49
7/7 anonim válasza:
Coca Cola! De csak a Coca jó.
Feltoltod, 24 h-t áll. Nincs olyan dolog amit az nem hoz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!