Ma reggel beértem a munkahelyre és a nívó pálcánál fújta ki az olajat a kocsi, mi lehet a probléma? Legalább 2 liter olaj folyt ki, esetleg jégdugó keletkezhetett valahol a kartelnél?
Figyelt kérdés
2017. jan. 7. 10:30
11/15 anonim válasza:
Annál nagyobb gáz lett volna így bekerülni a híradóba, h "Saját kollégái puffantották le az olajfolyatós éjjeli őrt". :)
12/15 JulesTS válasza:
Ugyanez volt nalam is. A kartergaz visszavezetoben van egy pára lecsapató bödön, na az tele volt enyhen olajas jeggel, kb 6dl volt benne es teljesen eltomitette. Egy honap alatt gyult bele ennyi.
13/15 A kérdező kommentje:
Nekem Peugeot 406 coupe-m van, abban azt sem tudom hol van ilyen bödön. Megtaláltam és le is vettem a kartel csövet, de van benne egy Y elágazás, ez egy vékonyabb cső leágazik, de ezt sehogy nem tudtam levenni, feszegetni meg nem akartam nehogy eltörjön, nagyon rideg volt.
2017. jan. 8. 18:13
14/15 anonim válasza:
Általában nincsen "bödön" gyárilag az autókban. Simán a cső telerakódik a barnás takonnyal, aztán belefagy, mert olaj-víz keverékről van szó.
15/15 A kérdező kommentje:
Mi is ezt tapasztaltuk és ez is volt a baj, már ki van takarítva és azóta semmi baj nincs... Így is éppen elég kiadás volt...
2017. jan. 11. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!