Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikotól vezethetem ezt a motort?

Mikotól vezethetem ezt a motort?

Figyelt kérdés

Sziasztok 14 éves fiú vagyok és oda vagyok a motorokért.

Kinéztem magamnak egy Yahaa yzf-r125 ös motort.

Az lenne a kérdésem hogy hány éves kortól rakhatom e le a jogsit és hogy még milyen sport motort ajánlanátok 125 ccm en belül. Válaszokat előre is köszönöm.

2017. jan. 6. 20:34
 1/5 Jasdik válasza:
16 évesen teheted le a jogsit, de nem éri meg..Ha autós vagy..
2017. jan. 6. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:

15,5 évesen kezdheted az A1 tanfolyamot. 16 évesen megkapod a jogsit.

De én varnek legalább egy evet, és akkor az autó mellé tennem le a B-125-t. Az A1 kb. 120.000 Ft

A B+B-125 kb 150-200 Ft. Es az nem mindegy...

Én biztos, hogy kétüteműt vennék. Azt megtanulod szerelni. Pl egy Mz-t.

De lehet jobban járnál segédmotorral, mert az sokkal kevesebb macera. ( főleg, ha a családban nem nagyon értetek a motorokhoz). Én Mz-n és Danuvián kívül nem vennék más 125-os motort...

Ez a 125 pont egy köztes kategória. Nem véletlenül alig találni. Ilyen kicsi sportort se vennék. Nagy az a kaszni egy 125-os motornak.

Ha tudsz, várj meg 4 evet a nagymotorra, vagy vegyél egy 50-est.

Vagy ha bejön a retro stilus, az Mz-k még ma is hihetetlenül megbízható motorok...

2017. jan. 6. 20:46
 3/5 cselez ***** válasza:
De oda van a motorokért! Nem mindenki tuningolgat Golfokat, van aki motorozni szeret.
2017. jan. 6. 20:48
 4/5 anonim válasza:
15,5 évesen elkezdheted a tanfolyamot, 16 évesen vizsgázhatsz motorral. Én inkább supermotokat/endurot ajánlok, esetleg naked. Nezd meg a 2017 KTM duke 125. Nagyon szép, és könnyebben vezethető, mint egy sportmotor. Ráadásul a KTM-ek olcsóbbak 125 terén.
2017. jan. 7. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
15,5 evesen kezdheted,nekem is yzf r125-osom van es imadom:D A1-et 2015ben az autot pedig 2016-ban raktam le.en pl nem tudtam volna egy evet varni ,imadok motorozni,jovore tervezem a kategoria valtast.
2017. jan. 9. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!