Az Alfa Romeo valóban visszatérhet az F1-be?
Figyelt kérdés
A cikkben olvastam ezt, és érdekesnek tűnik. Ha valóban sikerülne létrehozni, szerintetek milyen motort használna, és mikor szállhatna be? Nyilván a pilóták fiatalak lesznek. Izgatottan várom, bár valamilyen szinten már elvesztettem az érdeklődésem a formula 1 felé.
2017. jan. 6. 14:47
1/5 anonim válasza:
Bármiyen csapatot szívesen látnék az F1-ben, főleg most, hogy lehet a Manor is kiesik. De én az Alfára nem sok esélyt látok. Ez inkább csak olyan jellegű, mint ahogy a VW-t is legalább 10 éve várják az F1-be, aztán mégsem jöttek (persze ez a dízelbotrány óta érthető is).
2/5 A kérdező kommentje:
Én is csak bízom benne, mert hát volt a Forza Rossa is ami nem érkezett meg, de ezen kívül én Porsche, Honda és Toyota is visszatérésre kész volt, egyik se történt meg, mindenesetre reménykedem, hogy most sikerül.
2017. jan. 6. 15:14
3/5 anonim válasza:
Ha a Ferrari a "keltető" csapatát tényleg Alfa Romeo néven valósítaná meg, akkor szinte biztos, hogy Ferrari erőforrást használnának. Hülyeség lenne máshonnan venni a motort, ha már legalább azzal megvannak a tapasztalatok, jól ismerik, tudnak köré autót tervezni. A karosszéria persze más lenne.
4/5 anonim válasza:
Nem lenne rossz. Tuti a Ferrari adná a motort, hacsak a Fiat nem tervezne új erőforrást hozzá, bár hülyeség lenne, mivel a Ferrari is Fiat-on belül a
van.
5/5 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy károsa FiAT FENNHATÓSÁG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!