Érdemes első autónak egy új suzuki swiftet venni?
Persze, látom néhány ember autóját, aki azt mondja, hogy abban csak olajat kellett cserélni. Olyan is. Jól mondod, a Swift a Lada, Wartburg kiváló utódja volt, de kb. annyit is tudott, mint azok, csak új volt, és azokhoz képest megbízható. Attól, hogy olcsón fenntartható, még nem jó autó. Azon kívül nagyon sok tulajdonsága van egy autónak.
Az természetes, hogy egy BMW szervizelése nem annyiba kerül, mint a Suzukié. De egész más kategória a két autó minden téren. Nekem pont egy 20 éves BMW áll a garázsban, és bevallom, nagyon sokat költöttem rá, de meghibásodása egész kevés volt, az út szélén pedig sosem hagyott. Pont ez a baj, hogy ha egyszer van egy ilyen autód, nem akarsz többé beülni akármibe. Ha vennék egy ilyen korú Swiftet, és ilyen állapotra hoznám, akkor arra is elkölteném még 2-3 másik példány árát.
Igen, sok Suzuki van az utakon. Az új ladát is veszik az emberek, pedig mindenhol leírják, hogy rossz. A suzuki mondjuk sokkal jobb, de leginkább azért veszik, mert olcsó, meg beleégett az agyukba az első swiftnél, hogy az soha nem romlik el, meg ház hazai gyártás. Pedig szerintem az új típusok ár/érték aránya már közel sem annyira jó.
Az Ignis pedig köztudottan rossz autó nagyon sok szempontból. Azzal a futóművel én nem is engedtem volna forgalomba helyezni.
Most már értelek. Te BMV-s vagy.
Csak elsiklottál afelett, hogy a kérdező új Swiftet szeretne, és nincsenek különösebb igényei.
Kérdező: nyugodtan vedd meg a Swiftet. Jó autó a Suzuki. A Vitara talán kicsit nagy lenne kezdő jogsival, de ezt neked kell tudnod.
13: Kétféle BMW mániás van. Az egyik csak úgy megveszi és használja és örül a kedvenc márkájában és nem bánt senkit.
A másik az ügyifogyi aki megpróbál erőszakoskodva mindenkit rábeszélni hogy BMW-t vegyen és utána csodálkozik hogy már olyan sok BMW van hogy még az övének az értéke is elkezd esni.
Meg hát ez egy kifejezetten Suzukis kérdés és ezért nem tudom hogy mit keres itt a BMW lehetőségként?
A Suzukinál is megvan a minőségi kényelmi és road presence kategória mint pl a Grand Vitara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!