Leblokkkolt a kormány, nem tudtam fordítani, mitől?
Figyelt kérdés
Fékeztem, mint mindig, kanyarodtam volna be a főútról és egyszer csak nem tudok kanyarodni, mert a kormány nem fordul. Semerre. Leállt a motor is magától. Újraindítottam és jó lett. Eddig egyszer korábban fordult vele ilyen elő, amikor nagyon lassan mentem, szintén kanyarodáskor egyszerűen leállt a motor, a kormányt nem tudtam fordítani. Kiszálltam, és míg a kormány egyenesben volt, a kerék 45 fokban el volt fordulva. Újraindítástól szintén megjavult.
Mi lehet a baja? Én szervóra gyanakszok, de ilyen összesen kétszer fordult elő 3 hónap alatt. Amúgy a kocsi félmillió kilómétert futott és hetente megy több, mint 500 kilómétert és általában nincs vele gond.
(2001-res mondeo)
Szerintetek?
2017. jan. 4. 14:36
11/16 A kérdező kommentje:
Jajj nem kanyarodok kinyomott kuplunggal, elnézést ha félreértést okozott valami. Éppen váltottam,amikor ez történt, mind a két esetben. Köszönöm. Akkor igy utána járok a dolognak mélyebben.
2017. jan. 4. 16:30
12/16 anonim válasza:
én is ezt mondtam,szóval engem is igazol :D
13/16 anonim válasza:
elektromos vagy olajos szervod van???
14/16 A kérdező kommentje:
olajos. Végül kiderült, hogy az alapjárata rossz. Tehát ahogy fékeztem és a fordulatszám hirtelen leesett elvesztette az alapjáratot, és elment a szervó ezáltal, hogy leállt a motort. És mivel egy 2 tonnás kocsiról van szó, így lehetne tekerni a kormányt, de nagyon nehezen. Én pedig nem mertem nagyon erőltetni ugye, mert féltem, hogy nem szervó ment el, hanem valami más baj van.
2017. jan. 7. 13:30
15/16 anonim válasza:
mondtam én ,hogy ez lehet a baj,bár az a 2T jó lesz 1.5T-nak is.
16/16 anonim válasza:
mien kocsid van????? vmi amerikai ford :D ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!