Hogyan csavarjam vissza a gázolajszürő légtelenitő csavarját?
Figyelt kérdés
légtelenitettem de nagyon lecsavartam lejött és fogalmam sincs hogyan csavarjam vissza mert ahonnan lejött ott nincs semmi ami befogná a menetet csak egy üres lyuk nem tudom mitcsináljak csak normális válaszokat kérek agyhalotak kíméljenek mert nincs időm a hülyeségre ha nem tudod a választ akkor ne irj !2017. jan. 4. 10:14
2/8 anonim válasza:
Miért nem vitted el szerelőhöz szervizbe?
Igaz, még most is megteheted egy vontatókötéllel a legközelebbi szervizbe elhúzni!
3/8 anonim válasza:
Akkor kihozta a menetet is? Vagy ha lehetne bővebhet írj.
4/8 anonim válasza:
Milyen gázolajszűrő?
Szűrőbetétes, zárt házas, vagy kompletten cserélhető? Ha betétes, vedd le a fedelet és a lepotyogott anyát keresd meg és tedd vissza. Amennyiben zárt, akkor cimi, mert szétesett a belseje. Vidd visdza, reklamáld meg!
5/8 anonim válasza:
Bírom az ilyen kérdezőket, akik már a kérédés kiírásakor is bunkók, de mikor segítenek neki, vagy segítenének, akkor arra nem veszi a fáradtságot, h válaszoljon, h miről van szó, megköszönni meg szintén elég bunkók...
6/8 cselez válasza:
Egyetértek, az az agyhalott, aki technikai kérdést tesz fel, de alapvető információkra nem válaszol. Ahány autó annyi fajta gázolaj szűrő és annyi fajta légtelenítő csavar.
7/8 A kérdező kommentje:
utolsó két kommentelő még most tudtam idejönni megnézni a válaszokat az autó vw passat 1.9 tdi AFN motorkod 110 - lovas és felcsavarható maga a gázolajszürő pont olyan mint az olajszürő és már rájöttem miért nem tudom vissza csavarni mert ami befogná a menetet az belül van ma megprobálom levenni az egész szürőt és ha nem sikerül vissza tekerni akkor csere lesz ujra ..
2017. jan. 5. 10:35
8/8 A kérdező kommentje:
egyébként ami most van rajta szürő neve : purflux cs456 ha ez segitene.
2017. jan. 5. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!