Teleszkóp légtelenítő szelep mire jó?
Figyelt kérdés
motorkerékpárokon az első teleszkóp felső végében szokott lenni amit manuálisan kell megnyomni és szisszen egyet, miért kell lelégteleníteni? az én enduromon nincs ilyen de most akarok venni#telefon #szelep #WP #Kayaba #légtelenítő szelep #első teleszkóp légtelenítő szelep #légtelenítő teleszkóphoz
2016. aug. 1. 22:17
1/3 anonim válasza:
Az kicsit sem légtelenítő, hanem feltöltő szelep. Gázos teleszkópokon szokott lenni, leginkább nitrogénnel szokás tölteni, de faluhelyen simán felnyomják kompresszorral. A nyomással állítod be a teló keménységét, leginkább verseny krossz gépeken van.
2/3 A kérdező kommentje:
az más dolog amit te mondasz, azt tudom h vannak ilyen telók amiket felkell tölteni, pl biciklinél IS van levegő rátöltéses, de én a légtelenítőt mondom, és ezek nincsenek gázzal töltve ha jól tudom, mert olaj van bennük
2016. aug. 2. 17:01
3/3 anonim válasza:
Az olajos teleszkóp simán szellőzik, nem kell rá semmilyen légtelenítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!