Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki GSF (Bandit) 400-as...

AGM kérdése:

Suzuki GSF (Bandit) 400-as tényleg karburátorbeteg?

Figyelt kérdés
Szerettem volna ilyen motort venni, de egy motorszerelő ismerősöm óva intett a megvételétől, mert állítása szerint hozzájuk gyakran látogattak el a 250-es és a 400-as Bandit tulajdonosok, karbitisztításra, meg karbiszinkronra. Ráadásul a kijavított, beállított karburátorokkal hidegben nem szeretnek indulni. Így szerinte megbízhatatlan gépek.
2017. jan. 3. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Karbijukkal nincs sok baj, de én más miatt nem venném!

250 szelepei nem jó anyagból készültek.

400ból melyik? van 4féle! Bár a váltojuk mind a 4nek gyenge.

2017. jan. 4. 11:29
 2/3 A kérdező kommentje:
4-féle? Azt nem tudom, én csak két félével találkoztam. Van a 93-as 94-es évjáratúak, ezeket sima GSF 400-nak hirdetik, illetve van a 2. generációs, ezek már 96-97- és felfelé, de ezeket GSF 400 VC-nek írják a hirdetési oldalakon. Én a 93-as évjáratúakkal szemeztem.
2017. jan. 4. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Kawasakim volt, van, lesz de hogyha ilyen olcsó nakedbike t keresel vegyél egy fazer600 -t, szerintem az a legjobb ebben.

Esetleg ha kis fejidom és elég a kis ccm akkor egy gpz500s a 91utáni már 17" kerekű!

Fazer600nál a fényszorót nézd meg, mind elrohad és 110eFt az új illetve a szivósor gumikat, elszokott repedni és a 4db utángyártott 40eFt.

Banditokat el kell felejteni egy rossz vicc!

2017. jan. 4. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!