Miért nem engedi az autó 40-nél a kettesbe visszaváltást?
Figyelt kérdés
Értem én hogy nem egészséges neki, nem is tervezem ezt csinálni gyakran, de kb 30-ra le kell lassulnom, hogy engedje.
1-esbe pedig csak majdnem teljesen álló autónál tudom tenni. (tudom, ennek nagyjából így is kell lennie, mert csak elindulásra való)
Jó ez így? Vagy valami váltó hiba első jelei lennének?
2017. jan. 3. 20:24
11/13 anonim válasza:
Ha van pénzed jó autóra, akkor miért Toyotával jársz? Bár szerintem még a pedálokat sem érnéd el benne.
12/13 anonim válasza:
De szövegből is csak ezt az egyet tudja :D ez egy igazi 15 max18 éves kis fogyatékos akinek nem vesz az apja kocsit és most itt tombol.
13/13 anonim válasza:
1000 es Swiftnél egy komolyabb helyzetben előzéskor volt, hogy 60 nál is visszaraktam 2 be, nagy gáz előtte majd ráenged és mint a vaj beveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!