Renault Clio 1.2 RN lassan esik vissza a fordulat. Mi lehet a baj?
Egy 92-es évjáratú Renault Clioról van szó.
A hiba az hogy az alapjárat ingadozik , illetve gázt adok és lassan esik vissza a fordulat kb 2-3 másodperc olyan mintha a fennakadna a gáz-bowden nem láttam rajta hibát.Ahol a gáz-bowden végződik látok egy rugós alkatrészt ( nem tudom a nevét) ennek ütközik neki lassan megy vissza a helyére . De ha vissza megy onnantól jó. Hidegen és melegen egyaránt ez a hiba. a levegőszűrőt levettem a helyéről a pillangó szelepnél üzemanyag van nem tudom ez baj-e. olyan érzésem van mint ha túl sok üzemanyagot kapna gáz adásra majd ahogy az elég úgy esik vissza normál állapotra. Elég idegesítő hogy minden váltásnál felpörög . Köszönöm a választ előre is!
Hasznos tanács: [link]
Ott van kocsidhoz szakirodalom, ha pedig az alap dolgok érdekelnek ugyan ebben a boltban találsz autószerelő szakkönyveket akár üzemanyag ellátórendszer témakörben is.
Jó könyvesbolt, sok könyvet vásároltam már itt sok javításhoz.
Csuda kis karburátoros motor az, az automata szívatója hasonló, mint amit a robogókban is használnak, ha nem kap feszültséget nem zár le.
Én egy alapos tisztítással kezdeném, aztán ellenőrizném az alapjárati szabályzót, a szívató automatát, és az összes elektromos csatlakozót a karbin.
De ez én vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!