Budapesten tényleg le kell fizetni a vizsgabiztost, ha jogsit akarsz?
Néhány éve vidéken szereztem jogsit, másodikra meglett, és bár elsőre kicsit jogtalannak éreztem, hogy meghúztak, utólag visszagondolva én sem engedtem volna át magam.
Most Budapesten éle, egy haverom néhány hét múlva kezd vezetni. azt mondta, elég sürgős lenne, így majd meglátja, mennyit áldoz rá. Mivel ne értettem, miről beszél, elmondta, hogy attól függ, milyen gyorsan lesz jogsid, hogy első alkalommal mit tudsz kialkudni az oktatóval, menyni pénzt adsz neki. Próbáltam azzal érvelni, hogy nem az oktató buktat meg, hanem a vizsgabiztos, de ő csak azt hajtogatta, hogy de bizony Budapesten ez így működik - minden ismerőse úgy ment át, hogy tízezreket fizetett...
Ilyen nincs, igaz?
mindenkit megzsarolnak, oktató - vizsgabiztos összejátszanak, felezik a lóvét. Általában 20.000 ft szokott lenni ez az összeg...
és nem azért kell fizetni, mert valaki nem jól vezet, hanem hogy megvegye a vizsgát... kezdhetne már valamit ezzel a hatóság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!