Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kesztyűt érdemes venni...

Milyen kesztyűt érdemes venni télen vezetéshez, és Budapesten, hol érdemes venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Karácsonyi ajándéknak szánom ezt, ezért szeretnék igazán jó minőségűt venni, de ahogy elnézem ezek 16 ezer Ft-nál kezdődnek. Csak akkor szeretnék ennyit kiadni, ha tényleg megéri, jóminőségű a kesztyű.

A méretek sem tudom, hogyan kell lemérni :D

Köszönöm :)

2016. dec. 12. 10:36
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem az autósok 99% a vezetéshez (!) nem használ kesztyűt!
2016. dec. 12. 10:56
 2/9 A kérdező kommentje:

Ezt nem tudom, de akinek szánom, mindig fázik a keze vezetés közben, mert baromi hideg ilyenkor a kormány. Emiatt szeretném ezzel meglepni :)

És utalt is már rá, hogy jó lenne :D

2016. dec. 12. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Semmilyet nem érdemes venni!Eleve a vezetéshet való kesztyűk nem is arra vannak kitalálva,hogy melegítsék a kezet!

Arrol nem is beszelve,hocy egy normal autó par perc után mar érezhetően langyos levegőt fúj,ha ennyire fázik a keze iranyitsa a legrostélyt a kormányra és jó napot azt első 2 percet meg csak kibirja valahogy...tekintve hogy még csak igazan hideg nem is volt még ezen a télen!

2016. dec. 12. 11:37
 4/9 A kérdező kommentje:

Egy tico-ról van szó. vagy 20 perc mire bemelegszik normálisan :D

Esetleg egy kormányvédő segíthet? Most a csupasz műanyag kormány van.

2016. dec. 12. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem ez komolytalan kérdés, csak trollkodni van itt emberünk. Ki az aki kesztyűben vezet? Se rádiót, se fűtést, se semmit nem tudsz állitani úgy. Kormányfűtést vegyél, vagy inkább egy agyat.
2016. dec. 12. 13:21
 6/9 A kérdező kommentje:

Már miért lenne trollkodás? Ez egy valós probléma. Kérlek ne ragaszd be a kérdésemet ilyen kijelentésekkel.

Jéghideg a kormány télen, nincsen garázs, sok idő mire bemelegszik a kocsi, de addigra jégcsap a keze szegénynek kb...

Autós kesztyűk léteznek, speckó bőrből csinálják, hogy ne csússzon a kormányon. Simán eltudom képzelni, hogy van belőle bélelt verzió, ami legalábba tenyérnél bélelve van, ha az ujjaknál nem is.

Tessék:

[link]

Létező dolog.

2016. dec. 12. 13:26
 7/9 anonim ***** válasza:

"Autós kesztyűk léteznek, speckó bőrből csinálják, hogy ne csússzon a kormányon."

Pontosan!Hasznuk/értelmük is pont ennyi amit leírtál!Ezek a kesztyűk nem kézmelegítésre vannak!

2016. dec. 12. 13:33
 8/9 veterán vas ***** válasza:
100%

Lehet, hogy kinevettek, de nekem állandóan fázik a kezem, ezért télen kesztyűbe mindig vezetek. Persze nem valami síeléshez kitalált bundás/kevláros vastag bumfordiban, hanem egy "klasszikus" bélelt bőrkesztyűbe. Azért bőr, mert nem csúszik meg a kormányon.

Bárki bármit mond, lehet vele minden kezelőszervet könnyen kapcsolni (még a rádiót is)

Megszokás dolga.....

2016. dec. 12. 14:00
 9/9 veterán vas ***** válasza:

A helyes sorrend az előző hsz. első mondatában:

"..télen, mindig kesztyűben vezetek" ;)

2016. dec. 12. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!