Ti meddig használtátok életetek első autótokat?
Az hogy itt mit fognak irni , teljesen mindegy abból a szempontból hogy te úgy is addig használod amig birni fogja , vagy lesz több pénzed és le tudod cserélni.
De én most 13 évessel járok. 0 km volt benne mikor vettem. Egy ismerősömnek 31 éves az autója.
Kb. ilyen idős voltam, amikor vettem az F astrát. Most 35 vagyok.
Igen jó állapotban vettem és még most is kiszolgál.
Egy sima 1.4 benzines. Semmi extra nincs benne. Kinek mi a véleménye, de én szeretem.
(Bár be van ígérve neki a csere. :) )
Amíg a kipufogó szelep alatt el nem olvadt a dugattyú egy gyorsuláson :(
Rohaaadék egyik mechanikus porlasztó nem annyit nyomott, mint a többi, isten áldja a K-jet -t.
21 évesen vettem első kocsimat, egy 92-es évjáratú Vw Polo II-t, ezres motorral. Ez lassan 7 éve lesz, a mai napig ez a kocsim.
Igaz, mostanában kezdenek előjönni a gondok vele. Hiába, egy autónál, pláne kis kategóriásnál 25 év az 25 év. Így hát már gondolkodom a cserén, és azon, hogy mi legyen a következő. De hogy a kis Polo megmarad mellé, az tuti.
Egyrészt mert nem éri meg eladni (no meg nem nagyon lenne rá kereslet), másrészt pedig jó lesz nővéremnek futkosni a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!