Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti meddig használtátok életete...

Ti meddig használtátok életetek első autótokat?

Figyelt kérdés
most 19 és fél évesen sikerült össze gyűjtenem diák melókból egy normális autóra való pénzt és vettem magam egy 2001-es opel astra F-et . És csak tiszta kíváncsiságból érdekel hogy ti meddig használtátok az első autótokat ? Leggyönyörűbb álmaimban az szerepel hogy egyetemi éveimet kihúzza (még 5 év) ha vigyázok rá rendesen :D És ezzel kapcsolatban érdekelnének a tapasztalataitok !

2017. jan. 2. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Az hogy itt mit fognak irni , teljesen mindegy abból a szempontból hogy te úgy is addig használod amig birni fogja , vagy lesz több pénzed és le tudod cserélni.

De én most 13 évessel járok. 0 km volt benne mikor vettem. Egy ismerősömnek 31 éves az autója.

2017. jan. 2. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Kb. ilyen idős voltam, amikor vettem az F astrát. Most 35 vagyok.

Igen jó állapotban vettem és még most is kiszolgál.

Egy sima 1.4 benzines. Semmi extra nincs benne. Kinek mi a véleménye, de én szeretem.

(Bár be van ígérve neki a csere. :) )

2017. jan. 2. 13:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is az 1.4-es 8 szelepes teljesen fapados verzió van mert az a legstrapabíróbb és az tud legkevésbé elromlani (mert kevés elromlandó dolog van benne) :D
2017. jan. 2. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Amíg a kipufogó szelep alatt el nem olvadt a dugattyú egy gyorsuláson :(

Rohaaadék egyik mechanikus porlasztó nem annyit nyomott, mint a többi, isten áldja a K-jet -t.

2017. jan. 2. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:

21 évesen vettem első kocsimat, egy 92-es évjáratú Vw Polo II-t, ezres motorral. Ez lassan 7 éve lesz, a mai napig ez a kocsim.

Igaz, mostanában kezdenek előjönni a gondok vele. Hiába, egy autónál, pláne kis kategóriásnál 25 év az 25 év. Így hát már gondolkodom a cserén, és azon, hogy mi legyen a következő. De hogy a kis Polo megmarad mellé, az tuti.

Egyrészt mert nem éri meg eladni (no meg nem nagyon lenne rá kereslet), másrészt pedig jó lesz nővéremnek futkosni a városban.

2017. jan. 2. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!