Az első autókat hány évig használtátok?
Az első autóm egy libafoszöld kispolszki volt. Örököltem, viccesen néztem ki benne, a 190 centimmel. :)
Kb. 2 évig használtam, aztán kirohadt alólam.
Az én autóm tulajdonképpen apámé 7 éve van meg, én 44 éve használom már. Elég régi meg öreg autó már sajnos igaz még csak 20 éves de motorilag még teljesen rendben van, meg az mindent kibír eddig nem hagyott cserben még tavaly amikor nagy havazások voltak akkor is vígan elmentem vele elég nagy hóban, jó nem átlagsebességgel és lassan de biztosan hazaérkeztem szerencsére. Meg nem egyszer volt hogy kihozott a sárból meg kibírt egy közel 8 órás utat egy huzamba kisebb pihenőkkel, ami nem kis dolog manapság.
Még hosszabb távra tervezem megtartani az autóm mert annyi pénzem nincs meg várhatóan nem is lesz hogy vegyek egy fiatalabbat de szerencsére tudok hozzá jó áron szerezni cuccokat így eldöntöttem hogy nyáron ha úgy kapjuk meg a nyári szabadságot akkor azt a szünetet a nyaralás után arra használom ki hogy felújítsam.
Elsősorban belül tervezem a felújítást mert az a legstrapásabb meg a vezető ülést is tervezem kicserélni plusz új kárpitok. De hosszú távra tervezem az autót így egy kisebb felújítás ráfér
A legelső első autót, ami gőzhajtású volt, Nicolas-Joseph Cugnot építette meg, de egy évig sem volt forgalomban, mert már a bemutató alkalmával 1771-ben karamboloztak egy házzal.
Az első autók között a másodikat 1803-ban dobta össze Richard Trevithick, ez egy gőzös omnibusz volt, amit már majdnem 100 évig használtak Londonban.
De ami azt illeti, nekem nem volt alkalmam használni ezeket. Akkoriban idegenkedtem ezektől. De ma már szeretek vezetni.
Az első autóm egy Trabant volt. Sajnos nem volt benne motor, így a kertben használtam brümmögve, kb. 3-4 hónapig volt meg.
A második autóm egy Skoda S100-as volt. Ebben már volt motor, viszont soha nem indult be, így az is a kertben állt, ennek is brümmögtem vagy 3 hónapot.
Aztán lett egy Skoda favoritom, abban volt motor is, és még ment is. Na ezt már kb. 3 évig hajtottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!