Autóvillamosság, kábelvégek beszerezhetősége? Hol?
Hol tudnák a járgányhoz kábelvégeket vásárolni? autóvillamossághoz kell, speciális kábelvégek ezek, a hifihez kellene apa-anya, hagyományos ISO kábel van hozzá, és a csatlakozóban a kábelvégeket sehonnan sem tudom beszerezni a hifisnél is csak néztek így elég nehéz és nem,szépen nézne ki ha a többi hangszórót betenném.
Valaki nem tudja hogy ezek mekkorák vagyis ami van interneten méret azt hogyan tudom megnézni van tolómérőm de a szélességére vannak a méretek?
csatlakozóról kép, a fehér színű a lényeg:
Ezen látható az ISO csati ellen oldala abba kellene főleg ez a kábelvég, ezek internetes képek az enyémben csak a legszükségesebbeket tették, de most pótolni kellene 12 pines a csati abból 7 ben van kábelvég.
Köszönöm megnéztem, de kábelvéget én nem találtam,
valami ilyesmi kell nekem, de akárhol keresem olyat nem találok amilyen ebben van, mindjárt lefényképezek egyet, az összes csatlakozóban egységes apa-anya kábelvégek vannak.
Drága kincsem, az első képen egy átalakító látható. Ezt akkor használjuk, amikor nem ISo csati van az autóban. Ha a te autódban van kiépített csatlakozó, akkor vegyél megfelelő átalakítót! Ha nincs kiépítés, akkor vágd le szépen a csatlakozót, és forraszd rá a megfelelő vezetékeket. A hifisek se véletlenül csodálkoztak, hiszen senki se akar csatlakozó hegyeket teljesen feleslegesen.
A kommentedben lévő képen pedig egy csatlakozóból kiszedett érintkezők láthatók, olyan dolgot nem igazán tudsz vásárolni magában.
Némi segédanyag:
Ezzel kellett volna kezdeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!