Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvillamosság, kábelvégek...

Autóvillamosság, kábelvégek beszerezhetősége? Hol?

Figyelt kérdés

Hol tudnák a járgányhoz kábelvégeket vásárolni? autóvillamossághoz kell, speciális kábelvégek ezek, a hifihez kellene apa-anya, hagyományos ISO kábel van hozzá, és a csatlakozóban a kábelvégeket sehonnan sem tudom beszerezni a hifisnél is csak néztek így elég nehéz és nem,szépen nézne ki ha a többi hangszórót betenném.

Valaki nem tudja hogy ezek mekkorák vagyis ami van interneten méret azt hogyan tudom megnézni van tolómérőm de a szélességére vannak a méretek?

csatlakozóról kép, a fehér színű a lényeg:

[link]

[link]

Ezen látható az ISO csati ellen oldala abba kellene főleg ez a kábelvég, ezek internetes képek az enyémben csak a legszükségesebbeket tették, de most pótolni kellene 12 pines a csati abból 7 ben van kábelvég.

#Suzuki #HiFi #kábelvég #autorádió #sima rádió #4db hangszóró
2016. dec. 31. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Próbálkozz itt keresni:

[link]

2016. dec. 31. 17:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm megnéztem, de kábelvéget én nem találtam,

[link]

valami ilyesmi kell nekem, de akárhol keresem olyat nem találok amilyen ebben van, mindjárt lefényképezek egyet, az összes csatlakozóban egységes apa-anya kábelvégek vannak.

2016. dec. 31. 17:53
 3/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyenek kellenének nekem, valakit nem tudja hol lehet beszerezni?

2016. dec. 31. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Drága kincsem, az első képen egy átalakító látható. Ezt akkor használjuk, amikor nem ISo csati van az autóban. Ha a te autódban van kiépített csatlakozó, akkor vegyél megfelelő átalakítót! Ha nincs kiépítés, akkor vágd le szépen a csatlakozót, és forraszd rá a megfelelő vezetékeket. A hifisek se véletlenül csodálkoztak, hiszen senki se akar csatlakozó hegyeket teljesen feleslegesen.

A kommentedben lévő képen pedig egy csatlakozóból kiszedett érintkezők láthatók, olyan dolgot nem igazán tudsz vásárolni magában.

Némi segédanyag:

[link]

2016. dec. 31. 18:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Én az első képen a csatit azért linkeltem be mert magában a műanyagba bele vannak nyomva kattintva a kábelvégek szabvány ISO (az autó összes csatlakozójában ilyen van vagyis az a fém kábelvég), melyeket kilehet húzni és visszatenni ,nem tudom máshogy elmondani nekem csak a 3.képen lévő fém kábelvégek kellenének, nem szeretném levágni mert az nem lenne olyan jó. Nincs valami olyan bolt ami autóvillamossági?
2016. dec. 31. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezzel kellett volna kezdeni!

[link]

2016. dec. 31. 19:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak vállalkozó regisztrálhat, az a 2,3mm jónak tűnik, elég vicces de tolómérővel nem tudom leolvasni, 2,x az biztos :D Taxis magán taxi az vállalkozó? Csak olyannal tudnék regisztráltatni.
2016. dec. 31. 20:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Azaz

Anya:

[link]

Apa:

[link]

Ezeket kéne megvennem ezek azok, köszönöm!!! :)))

2016. dec. 31. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!