Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw e30 hétvégiautó project?

Bmw e30 hétvégiautó project?

Figyelt kérdés

Most vettem egy egész tűrhető bmw e30 coupet 320i és szeretném megszinálni hétvégi autónak?!

Szoval teljesen le lesz csupaszítva kilakatolva ahol kell (ismerősőm lakatos ezért ez a része le van tudva) kap egy teli fényt egy fk sportfutóművet és e34 nagyfékeket

szoval nem olyan boyracer kocsi lesz ami megy meg füstől de megálni már luxus!! Motort pedig egy e32 735iből néztem ki manual valtóval ami kapna egy szintert plusz csinaltatnék kardánt és nagyházas sperr diffire gondoltam

De a motorral nem tudom mit kéne csinálni nem szeretnék 1000lóerőt de én új dugazyukra hajtókarokra hengerfej sikolásra gondoltam de öszintén megmondom nem értek ehez a motorhoz csak ez könyebben beépíthető mint egy v8 és nem is olyan feltűnő ha valaki épített már ilyet? Az kerem ossza meg velem a tapasztalatát!

Okoskodok vitakeltők kiméljenek tapasztalt hozzáértők viszont zaklasanak d:

2016. dec. 30. 18:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

[link]

Kb ilyen hangra gondoltam

Ne én nem szoktam versenyekre járni meg nincs is mivel d:

2016. dec. 30. 20:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Hivalatosan tök gyári + egy m50b25 bele. lepapírozod. kész.
2016. dec. 30. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!