Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » POWERFIX dugókulcs (krowa)...

POWERFIX dugókulcs (krowa) készlett vélemény? 94 részes LIDL-BE 12000FT?

Figyelt kérdés
2016. dec. 30. 17:37
1 2
 11/14 szakizafira válasza:
Üdv.én üres kofert keresek ilyen 94-részes crova keszlethez mert az enyém a kofer alja eltört! Ha lenne vkinek szívesen átt venném!
2017. jan. 13. 19:37
 12/14 anonim válasza:
Nagyon jó minőség, semmit nem sikerült eltörnöm, pedig egész sokat szerelek vele.
2018. jún. 12. 12:56
 13/14 shark300 ***** válasza:
55%

Tegnap vettem, egész jónak tűnik.

Aktív használat előtt érdemes szétszedni a racsnis kulcsot, a mozgó részeket némi kenőanyaggal (ez lehet olaj spray, 1-2 csepp műszer olaj, de szerintem a legjobb a fogaskerék zsír) kenjük meg, mert kenyőanyag egy csepp sincs rajta. Onnanstól kezdve már a hangján hallattszik, hogy jó lesz.

2018. dec. 1. 09:31
 14/14 northface válasza:

Szia!

Egy kommentedben olvastam, hogy te is megvetted a Lidl-ben a 94 részes krova készletet. Írtad, hogy használat előtt érdemes bekenni vmivel. A krova elején lévő két csavart sikerült kitekerni, de ez még kevésnek tűnik. Az irányváltóval vagyok gondban. Érdeklődni szeretnék, hogy te hogy tudtad szétszedni a kulcsot!

2018. dec. 2. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!