Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha DT 80 vélemények?

Yamaha DT 80 vélemények?

Figyelt kérdés
Tehát kiszemeltem egy 88-as jó állapotú Yamahát. Mit szóltok? Mik a tapasztalataitok ezzel a motorral kapcsolatban?

2016. dec. 30. 00:59
 1/4 BiTOPro97 ***** válasza:

Maga a típus a 80-asak közt jó, de nem évben.

Majd harmincéves, ott már szinte minden eltudott öregedni. Lényegében újjá kellene építeni. De ha rekonstruálod egy jó gép, nincs még tele elektronikus kütyükkel legalább.

De ez az a gép, ami ha nem lezsírozva állt sokáig, akkor itt komplett felújításra van szűkség.

u.i.: Ha csak ezt hozzáértő kezek meg nem tették már.

2016. dec. 30. 08:06
 2/4 A kérdező kommentje:
A hirdetésben úgy van írva, hogy fel van újítva. Illetve motorikusan jó állapotú. Köszi a választ. Akkor bizakodóan állok a motorhoz :D
2016. dec. 30. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:
7 éve vagyok tulajdonosa egy 1991es Yamaha DT80LC2 motornak. Nem ragozom túl, mert tulajdonképpen csak jót tudok róla mondani. Az pedig, hogy fel van újítva...minden hirdetésbe bele írják. 99%-ban kamu!
2016. dec. 30. 15:55
 4/4 A kérdező kommentje:
#3: Köszi a választ. Tapasztalatból tudom, hogy általában nem teljesen igaz amit írnak. Nem ez az első motorom. Ezért is írtam azt , hogy bizakodóan állok hozzá, nem pedig azt hogy az első motort amit látok meg is veszem, mivel a típusról összességében jó véleményeket kaptam.
2016. dec. 30. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!