Fekete autó, piros bőrüléssel nagyon pasis egy nőnek?
fordítva!
Pasinak nagyon nős!
Ez alól egy kivétel lehet hogyha valami igazi olasz sportkocsi aminél pirosra gondolsz egyből de utálod a pirost és csak a bőr piros :D Akkor aztmondom oké férfinak se gond.
Én a kék és zöld belsőket kedvelem és mondták már bzis :D
Azt ved meg ami neked tetszik, ha tigrismintás legyen tigrismintás ne foglalkozz mással!
Engem se érdekel, hogy más a full bőrt kedveli én meg a plüst vagy félbőrt, életem első kocsija 18évesen fullbőr volt, és télen utáltam. Oké létezil ülésfütés de az is mire felfüt, állófütés meg 2fős sportkocsiban elég cinkes lenne...
Így 30on túl már nem érdekel kinek mi tetszik azt veszem ami nekem tetszik!
Ferrari246 -t feketében de piros bőrrel OT rendszámmal simán azt mondom dögös, de most ne érdekeljen téged az én véleményem, nem vagyok én referencia alap :D
Nőnek semmilyen autó nem pasis, a nőknek bármi jól állhat, 20 éves csajok járnak BMW X6-al, meg Porsche Cayenne-el, de már G Merciben is láttam fiatal csajt, ami azért kemény.
1-esnek: Ez szerintem egy férfinek sem ciki például
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!