Miért szólnak meg, nevetnek ki azért, mert friss jogsimra új Audit vettem? Nyilván nem akarok egy rommal közlekedni.18/f
Biztos hogy azon nevetnek amit vezetsz?
Nem inkább ahogy vezeted? XD
Üdvözlet magyarországon ahol minden második ember irigy másra és nem a saját életével foglalkozik hanem a másokéval..
Ha egy új Szutyukit vettél volna mindjárt máshogy állna mindenki hozzá..
Szokásos magyar mentalitás...
(De az is lehet hogy nem a legjobb a vezetési képességed.)
Ez csak kamu kérdés...inkább dicsekedni akartál. Sikerült.
Én spec. örülök, ha valaki friss jogsival mindjárt belecsap a jóba.
Hajrá, csak így tovább.
Nekem már 10+éve jogsim van és mindig 25-40éves kocsikkal jártam. Eddig azt hittem a sok tudatlan csak az öreg autókon nevet.
Kedvenc mondataim:
-le eszi a nadrágod
-életed ráköltöd
-szétrohad
-lerobbansz vele
-ez nem trendi
Üdv Magyarországon, ezek szerint az új autó is gáz, hozz be németből egy 10évest nyugdijas német orvosnőtől (órában)200ekm -rel és feltétlen dízelt! Az a menő, rárakva mechanikus adagolót és jó füstölős kipuffal!
Viszont egy kérdés: első kocsinak mi a pcsssnak új? Biztos kis karcok itt ott lesznek rajta míg kevés a rutinod meg miért új mért nem 2-3éves(azon keveset buksz de majdnem új)
Azt meg kifejtenéd, ami nem új miért "ROM" teszerinted? Lassan 30éves kocsimban gombnyomásra felveszem a telefont, a dugóban bekapcsolom a klimát(utas akarja kikapcsolja, mert több zónás) és hogyha egy frissjogsis elbámészkodik sincs gond, mert van ABS -m meg többi csoda). Tükrök,ülés, minden gchi elektromos, még a zár is fűtött!
Irigységből, mert nem akarják elhinni hogy 18 éves létedre Magyarországon megengedhetsz magadnak egy drága kategóriás autót.
Én 25 éves létemre nem engedhetem meg magamnak hogy Németországból hazahozzam azt a BMW-t amit már régóta kinéztem szinte fillérekért az itteni árakhoz képest. Persze van rá pénzem, csak számoltam a várható szervízdíjakkal, mert oké hogy hibátlan, de tuti kell egyszer szervizbe vigyem, és nekem nem hosszútávú a külföldi meló, ezért is vettem inkább egy alig használt H Astrát amin szintén volt mit melózni, de így is olcsóbban hoztam ki, mint amennyiért itt vettem volna meg, és ahhoz képest amire nekem egy autó kell arra tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!