Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minarelli AM6-ba nitrohígító?

Minarelli AM6-ba nitrohígító?

Figyelt kérdés

Hallottam hogy ha teszünk a benzinbe nitrohígítót jobban fog forogni. Tudom hogy nem egy élettartam növelő eljárás ez. Milyen arányban lehet keverni a benzinhez? 1:100? 1:500? Vagy többet is lehet?

Gondoltam még az 1:40 es keverékhez tenni még valamennyi olajat a hígító miatt.

A segítséget előre is köszönöm.

2016. dec. 29. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:

A versenyautókban használt "nitró" nem nitrohígító, hanem dinitrogén-oxid (N2O)!

[link]

2016. dec. 29. 15:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem sok köze van egymáshoz a kettőnek csak ismerősöm mondta hogy kipróbálta simsonba és ezeket tapasztalta. Csak mivel a simson és az am6 között csak az a hasonlóság hogy 2 ütemű ezért tettem fel a kérdést.
2016. dec. 29. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Megeshet hogy jobban fog tőle menni, viszont a hígító nagyon 'száraz'. Ezért kenés hiányában gyorsan be fog tőle sülni a dugattyú. Tehát nagyon nem ajánlatos dolog.
2016. dec. 29. 16:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen. Tundom hogy nagyon "száraz" ezért gondoltam a plussz olajat mellé. De akkor inkább hanyagolom.. Nem akarom tönkre tenni a motort.

Köszönöm a segítséget.

2016. dec. 29. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Az sem jó sajnos, mert minél több olaj van a benzinben, annál nehezebben lobban be. Tehát amit az egyikkel szerzel, azt a másikkal el is veszted. Így a végén az lesz, hogy lesz valami benzinnek mondható lötty :D
2016. dec. 30. 06:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Jobban pöröghet, csak azt elfelejtik, hogy üresen amivel nem sokra mész. Mikor a láncfűrészből kifog a benzin, a végén rohadtul fel szokott pörögni gázra. Na kb. ugyanez lenne itt is, csak épp ahogy erőt kell kifejtenie le is dadog. Szóval ne is erőltesd, mert nem lesz erősebb, de legalább szétkúrja.
2016. dec. 30. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!