Robogóba Nitrohigító?
Nem hiszem hogy ez túl jó ötlet. De van ismerősöm akinek a tuning minden mániája és ő úgy keverte bele hogy fogott egy fél literes flakont azt félig megtöltötte benzinnel, majd kb 40-45 % nitrót rakott bele és utána desztilált vízzel picit felhígította hogy ne legyen túl tömény a cucc és hagyta kb 1-2 óráig a flakonba, fontos hogy olyan flakon legyen amit nem mar szét a benzin meg a nitró és lehetőleg jól szellőzött helyen csináld. De csak óvatosan, és saját felelősségre.
De ha jót akarsz akkor előtte kísérletezgessél egy picit mondjuk az 5 literes tankot megtöltöd benzinnel és hagysz egy kevés helyet és 2 decis pohárral töltesz bele nitrót.
De tényleg ésszel.
Hát igen azok a "14 évesek".
Örülnek hogy van jogsiuk és úúúdemenőakaroklenni menjünk 80-90km/h val egy 50es motorral.Én nem ilyen vagyok :D
# 9
Nem is tudják a fiúk, hogy nem a végsebesség a lényeg, hanem a kakaó. Az én mocimon olyan áttétel volt, hogy ment 100 felett, de volt vagy egy nap mire felgyorsult... Most 80 a vége hatosban, de megéri, mert egyesben megemeli az elejét, kanyarokban azért hasznos. És én ikább betétre, és gumira költök, nem tuningcuccokra..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!