Motowell Crogen RS vélemény?
Figyelt kérdés
Motowell Crogen RS vélemény?
[link] LINK
Ez egy 2014-es motor 120e Ft!!!
Az nem baj hogy 18e km van benne ?
Ez jó motor ?
Fogyasztás 10/ ?
Megbízhatóság 10/ ?
Kényelem 10/ ?
Kezdő motornak milyen 10/ ?
végsebesség 10/ ?
Előre is köszönöm!
További szép napot!
2016. dec. 29. 09:59
1/3 anonim válasza:
Ezt már egyszer kérdezted és leírtam a véleményem.
Magyar kínai gyártású kacat, 18e km nem sok, a jobb 50-esbe 100e km is lehet.
nem jó motor, de 120-ért mit vártál? KTM-t?
2/3 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy már kitettem egyszer!
De ez sürgős lenne és a többi ember válaszát is szeretném
Köszönöm...
2016. dec. 29. 12:08
3/3 anonim válasza:
Ki kell próbálni, hogy minden rendben van-e, de szerintem vedd meg. Nem baj, hogy 18ezer van benne, ezeket a kétüteműeket olcsón lehet felújítani. Nem számít jó motornak, de azt nem lehet rá mondani, hogy rossz. Gondos gazda kell neki, aki betartja a szerviz előírásokat. Én nem pontoznék, mindegyik nagyon függ a használójától és a használat módjától. Kezdő motor? Ugyan már, ez még csak nem is motor, meg a nagymamám is elvezeti, tehát végülis 10/10 kezdő motornak. Ne gondolkozzál ennyit, kasztni, gumik meg a fékek legyenek jó állapotban, ezek lehetnek nagyobb költségek, többit meg úgy se tudod kideríteni, bármi rejtett hibája lehet. Ha szépen beindul, nem rángat, szépen megy és megáll, akkor vedd meg ennyi. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!