Újabb vagy inkább prémium, kényelem?
Döntsd el, hogy melyik csóró looser akarsz lenni.
1 Aki megveszi a régi roncs szétbazott Bmwét, amiben már olyan sok a kilóméter, hogy már visszatekerni is komoly munka volt a kilóméteróráját
2 Aki megveszi az újabb Suzukit, oszt folyamatosan padlóra tapossa neki szétbazva az autóját, csak hogy legyűrje az összes többi loosert, aki az 1-es pontot választotta
Ha elfogy, akkor bizony baj van. Még a Fiestával is. A kérdés csak az, hogy a fenntartásra mennyit tudsz költeni és az mire elég.
Vagy persze ott a másik módszer: haver Jóska megoldja okosba'. Isten tudja, honnan túrt alkatrészek, drótozott kipufogó, kiütött hibakódok, kikötött visszajelzők, lemezcsavarral pótolt kárpitbolhák, gumisműhely sarkából túrt tizenéves Nankang peres gumik - így még a BMW sem drága. Villantani lehet is vele megfelelően, mert csak közelről, szakértő szemnek látszanak a problémák, a következő tulajdonos meg majd tépheti a haját.
Ha nem tudnám beválalni a 3-as bmw-t nem hoztam fel..magamnak nem csinálok problémt,elég ha más csinál..
Csak az érdekelt,hogy ki mit választana.. Új fapados vagy régebbi felszereltebbet. Ki melyiket tartja jobbnak.
Érdekes párosítás, még a méret sem hasonló.
Egy volt kollégán fogalmazta ezt meg:
"Addig vegyél motort, amíg az asszony nem tud bele szólni! Mert én 10 év alatt már a második konyhabútort csináltatom, de motort még mindig nem tudtam magamnak venni":)
Már csak 8 éve van a nyugdíjig. (erőteljesen cenzúrázva)
Ennek kb annyi a lényege, ha most megteheted azt, hogy álmaid kocsiját megveheted, és persze fenn is tudod tartani, akkor nincs miről beszélni. Meg kell venni!
Legfeljebb pár év múlva eladod, és veszel egy Fiestát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!