Váltót kell cserélni a kocsimban, ha én viszem a cseredarabot is akkor kb hány óra munkadíjat számolhatnak fel?
egy 206-os peugeotról van szó.
Már nem érné meg felujítani,olcsóbb bontottat venni.
Beépítési és 2 hét próbagaranciával elég jó áron tudok bontottat szerezni.
amennyiért cserélte a kuplungot, ugyan az a munka kb.
Igaz 2év óta dübörög a gázszerelő szakma így számolj rá +10% -t minimum sajnos...
Majd a stadionokban kimérgelődöd azt a +10% t.
Így van,a váltó gyári ,210e km-hez segítette hozzá eddig.
De cserés lesz szegény,szerintem bírt volna többet is ,de én már így vettem.
VOlt,hogy nem vette az 1-est be,csak bent állt 1-ben a váltókar,átlag amikor ezt produkálta,akkor mikor akartam betenni 1-be "akadály nélküL" mintha beesne ,de közben mintha üresbe lennénk.
Ilyenkor hátra ,majd próba.
Nem volt zavaró,ritkán jött elő.
Minden más indokolta a kocsi megvételét,volt,hogy hiába toltuk be hátramenetbe,kapcsolt fel a tolatólámpa,és "kattant" mint amikor nincs még bent és az a fájó hang a fülnek.
6 év,de most lassan érik a csere.
Mert szereti egyre gyarkrabban.
Hál. Istennek,ez az első "nagyobb" műtét,a kötelező körökön ,mint olaj csere és szűrők,csak 1x cseréltem féket.
Váltóolajat holnap veszek bele,mert akkor már inkább +7-8e ft ,mint hogy azt a szutykos régit öntessem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!