Mi a véleményetek erről az autóról? Meg úgy ámblokk milyen autót ajánlanátok?
Itt találtam ezt a Hyundai Santa Fe-t egy kérdésben,és nagyon beleszerettem.Sajnos dízel ,meg elég sokat futott ,de alapvetően szeretem a márkát és ez a kicsike valamiért nagyon megfogott.Félek viszont attól ,hogy az elkövetkezendő pár évben a gatyám rámenne a szervízre.Szerintetek milyen?Nem ragaszkodok ehhez a kocsihoz ,lebeszélhető vagyok azért :-) Tehát az autó: [link]
Rólam: 27/F vagyok ,lassan lassan 10 éve vezetek.Jelenleg egy 14 éves Suzuki Ignisünk van (többes számot írok ,mert ketten használjuk ,de páromé) ,ami nyáron az anyósoméknál fog kikötni.Az utódjára 2-3 millió forintot tudunk szánni ,szeretnénk ha legalább 10-12 évig stabilan használható lenne.Budapestre járunk dolgozni ,1 óra oda ,1 vissza ,illetve havi egyszer megyünk a szüleimet és a barátnőm szüleit is látogatni ,ez hosszabb út 150 km.Gyerek jelenleg nincs ,5 éven belül valószínűleg lesz ,ezért fontos a biztonság ,nem szeretnék olyan autót ami egy kisebb ütközéstől is szinte totálkár.Benzines autót szeretnék ,ez elég fontos ,de tudok ez ügyben rugalmas lenni.Nekem ennyi elvárásom van egy autóval szemben ,barátnőmnek még annyi extra hogy ne szürke vagy fekete belseje legyen ,hanem bézs meg ilyesmi.Mit javasolnátok?+ kérdés: Használtat vegyünk vagy ennyi pénzből kapunk valami jó újat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!