Milyen autó márkát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék autót vásárolni. Ti melyik márkát preferáljátok és miért?
2016. dec. 21. 22:07
1/11 anonim válasza:
Ember... mennyi penzert? Nagyon nem mindegy am hogy mondjuk ketmillioert Ladat akarsz-e venni vagy Bentley-t. A kerdes igy, onmagaban ostobasag, majd' minden markanak vannak csucsmodelljei es alsokategorias vackai.
2/11 BiTOPro97 válasza:
Ha ár megjelölés nélkül akkor Skoda-'t! ;)
3/11 anonim válasza:
A Lamborghinit és a Ferrarit preferálom. Ne részletezzem miért.
Ha használt kell akkor Audi A3. Az utóbbi időben most ez a sztár.
4/11 anonim válasza:
Autógyártó céget akarsz venni vagy autót?
Mert ha az utóbbit, akkor ne a márka alapján válassz, hanem a típus alapján.
5/11 BiTOPro97 válasza:
#4 Jó de a Skoda "mindenre kínál megoldást". ;)
8/11 BiTOPro97 válasza:
Én három félmillió alatti, forgalmi lejártáig használt és általam formába hozott autó után, mivel nem kaptam Németország szerte egy normális újszerű Ford Mondeo-t, egy kisvárosban több lehetőséget is az autóban látva, meg vettem nagybátyám segítségével az első BMW-m, egy öt éves 740i-t (Azóta is szinte csak öt éves BMW-ket tartók meg, a két új 3-ast jó árban eladtam.), ez tényleg garázsban tartott alig használt hófehér magánsofőrös limuzin volt (örökségből), és jó áron. Német eldugott kisvárosban volt, egy helyben ismert öreg ->úré<-. Ma már a ott megszokott bőr minősége, és vezetési módok, ja meg azóta csak kormányváltós autó veszek már. - jó de ezt mind és amit rájuk költöttem magam kerstem meg és szellemi tőkével csak, ott még anyagi tőke sem játszott be. Jó svájci-német lapkiadónak dolgozom két és féléve főállásban mint a főszerkesztő posztokon lévő íródalom professzorok is, pedig igazából 5-7 hónap munka van ünnepi szünettel, de így is, mivel osztrák leány vállalatnál vagyok bejelentve 14 havi fizetésem van, oda is adózom, mivel nincs családom és ilyenkor a jövedelem megszerzésének helye számít, mint láttam ezt is más is írta. Anyám egy volt ismerőse ráadásul, és szegről-végről rokon is. De ebből láthatod, hogy sok mindenen múlik mi alapján választ az ember, új BMW még luxus lenne normális méretben, de a megbízható másodkézből, még három is belefér nálam.
10/11 BiTOPro97 válasza:
Amúgy új autók Mazda 6 és Toyota Avensis voltak képben, és 5. autónak. De aztán lett egy eladót új 3-as, a hetes után BMW-vel meg vagyok fertőzve, mint apám van, és nagyapám volt így az MB-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!