Mi a véleményetek egy Toyota Yaris 1.3 autóról férfi számára?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 17:00
1/9 anonim 

válasza:

Praktikus. Szerintem az autó uniszex, úgyhogy hajrá! Én is elfogadnék egy ilyet, pedig férfi vagyok. Annak idején, amikor megjelent a piacon, a kedvencem volt.
2/9 anonim 

válasza:

Én ha egy férfit ilyen csapotthátú városi kocsiban látok mindig hülyére röhögöm magam :D
3/9 anonim 

válasza:

szerintem nem számít hogy férfié vagy nőé.
Nekem is az van igaz nő vagyok,de csak jó mondhatok róla az ablaktörlőt kivéve.:)Stop-start rendszere a 6 sebességes váltóval felülmúlhatatlan:)
ja mondjuk a pirosat hanyagold meg esetleg a sárgát de amúgy szerintem jó pasiknak is:)
4/9 anonim 

válasza:

17:49 "mindig hülyére röhögöm magam" ...aztán úgyis maradtál. Hehehe!
6/9 anonim 

válasza:

hehehe.. 42! Szívesen írtam volna Néked privit, de az Ég ezt nem adatta meg. Így nem maradt más mind, hogy KIGÚNYOLJALAK!
7/9 anonim válasza:
ha elférsz benne dugás közben akkor jó lesz
9/9 anonim 

válasza:

Több éve napi rendszerességgel vezetem (1.3-as benzines) és semmi rosszat nem tudok róla mondani. Max annyit, hogy icipici a csomagtartója! Ezzel bezárult a sor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!