500 ezer forintig milyen autót?
Szóval 500a max atirassal mindennel....azaz magara az autira marad kb 450!De az klímás legyen,alufelnis legyen,elektromos ablakos legyen,cd-s legyen ...full extrás legyen,lehetőleg nagy is legyen..stb!
El kell szomoritsalak de az ilyen autot nem 4kiloba mérik!Ennyiert ami vállalható állapotú swift punto corsa astra clio twingo es egyeb pötsköszörű városi kisautok vannak
Valami jo kis japan szivobenzinest vennek.... Nagyon megbizhatoak
.Toyota Corolla
.Mazda 323
.Mazda 323F
.Nissan Primera
.Nissan Almera
.Honda Civic (ezeknel vigyazni kell, neh szethajtott darab legyen)
.Honda Accord ...... stb
.ja es suzuki swift :D
Nekem ezek kozul jelenleg Corolla es Accord van Sosem kellett hozzanyulni a kotelezoeken kivul :D Es persze amit veszel ,jo ha volt elozo gazdaja(nem csak hasznaloja , aki lerugta ) Ezert Ajanlom ink maganembertol Facebookos forumokrol sok autot forumon belul adnak el , ki sem kerul hasznaltauto,hu ra :D Ott alt szeretik az autojukat az emberek, igy karbantartottak, ezert is vannak jelen ,,, ja es ezert nem is rakjak fel hasznaltautora, mert elsobbseget elvez, h csoporton belul ismerikegymast ... stb es szart nem soznak a masikra :D En is tagja vagyok Toyota Honda forumoknak nalunk is igy megy :D
golf 4 dízel átírással 500? felejtsd el,nem azért mert mit írnak a népítéleten :D
Amiket írtak azok jók lehetnek,suzuki swift,opel astra és meg lehet nézni pár "jobb" japánt is,de ezekhez drágább az alkatrész (nagy japán fa(u)nok azt mondják,hogy drága de nem kell.Ez nem igaz,főleg egy ilyen korú autónál bármi lehet.
Kötelező szervizre raktál félre? Min 100, de inkább 150.
Irásod alapján azt feltételezném igen, de mivel azt irtad nem értesz hozzá, inkább a nem re tippelnék.
Így a kereted kb 300 lesz ( el is kell menni érte), az 200-350 között nézegess. Rádiót ne vedd extrának 15000-ért már egész jót adnak.
Emiatt a 90-97 közötti autók között kell keresgélned.
Ebbe bele esik a Vectra B 1.7 isuzu diesel is 80 le körül van, nem egy erőgép de azért jól mozgatja.
Választék az nincs:
ezt az egyet találtam, és még kép sincs róla :(
Ha renaultot néznél Bosch adagoló legyen rajta, a lucast kerüld!
Ha még is max 450000 körül lenne a keret akkor mást ajánlok, de diesel ennyiért nem egyszerű
össze kevertem két kérdést bocs!!!
MAjd még kitalállok valamit,de most vásárolnom kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!