Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz az, hogy a HAYABUSA a...

Igaz az, hogy a HAYABUSA a legjobb motor?

Figyelt kérdés
Azt mondta nekem egy illető, hogy ő tartja a gyorshajtási rekordot a HAYABUSÁJÁVAL papucsban 340km/h és mindnekit legyorsul meg pénzbe simán fogad, mert a HAYABUSA a leggyorsabb és legjobb motor. Szeretnék motort venni, akkor most HAYABUSÁT vegyek? Hol lehet kapni motorhoz való papucsot?

2016. dec. 28. 07:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

[link] ezt most találtam és ott is írja a legjobb a hayabusa papucsban!

Csak vennem kell egy ilyen motort!

2016. dec. 28. 10:15
 12/14 veterán vas ***** válasza:
Úgy látom sok volt a báááájgliban a mák. Nem baj, igyál rá valamit, majd csak kiürül egyszer a szervezetedből. ;)
2016. dec. 28. 11:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem megvalósítható.
2016. dec. 28. 11:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát attól függ miben? :D Papucsban motorozáshoz biztosan a legjobb, te troll :D Amúgy a 2008-as frissítés óta nem nagyon nyúltak érdemben a busához, így a Kawasaki ZZR1400, Kawasaki H2R és a BMW S1000RR is gyorsabb nála. Ha csak a kategóriájában nézzük, akkor a ZZR1400, ami veri. Nekem amúgy álmom a Busa mióta először megjelent a piacon, így nekem az a legjobb motor. :)
2016. dec. 28. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!