Ferenc_Horvath kérdése:
Van 1 simson sr51 roler motorom és nem ad szikrát. A gyújtótrafóig van áram de a trafó nem adja le. Vetem újat de az se adja le a szikrát. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 16:04
11/15 A kérdező kommentje:
kicseréltem a gyujtókábelt és a pipát is.
szikra még mindig nincs a gyertya is vadonat uj.
lehetséges hogy valahol letestel?
2016. dec. 28. 10:25
12/15 A kérdező kommentje:
Mostmár nem tudom mit csináljak,kicseréltem a tekercset,a kondit a megszakítót és még mindig nincs szikra .
felgyújtom.
2016. dec. 28. 15:45
13/15 A kérdező kommentje:
12 voltos elemel sikerúlt a trafóból kicsikarni kis gyenge szikrát.de csak gyengét. a trafó lene a rosz?
2016. dec. 28. 17:52
14/15 anonim válasza:
hun laksz?:D megcsinálom neked 2 perc alatt azt beszarsz milyen egyszerű :D kocsihoz értesz "fakockához" nem?:D simson olyan egyszerű mint az 1x1
15/15 A kérdező kommentje:
én a vilamosághoz nem igen értek.
tudom hogy egyszerű de megakadtam és sehogy nem jön ösze.
2017. jan. 1. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!