Használtautót szeretnék vásárolni. Az AAA auto nevű cég megbízható? Milyen tapasztalataitok vannak velük?
Én egyszer voltam ott de én sem tapasztaltam jót. Csomót kell várni egy értékesítőre amikor bent hemzsegnek ha meg el akarsz menni és még sem adod el a kocsid akkor meg nem akarják a forgalmit visszaadni. Arról nem beszélve hogy az autókhoz nem értenek. Én is venni szerettem volna beszámítással. Amikor néztem a többi passat vi-ot azt hittem hogy 3-3,5 milliót adnak az enyémért is mert nagyon jó állapotban van. Amit meg szerettem volna venni azt megvették csak éppen visszaálltak vele és nem oda ahol a megvett autók parkolnak. Aztán mondja nekem az úr hogy attól még megvesszük a kocsiját 2 millió forintért. Mondom köszönöm megyek. Azt hittem hogy leesik a szakállam.Ne, várjon megkérdezem a főnököm és 100ezer forinttal biztosan többet tudunk adni. Erre mondtam neki hogy nem szükséges és kérném a forgalmit. Jó. Aztán eltelik 20 perc és semmi na akkor bekopogtam és akkor hozzták. De azt még tudni kell hogy ez a szaktudással teli úr a dízel kocsit aminek hideg a motorja azt nyomatja ráadásul télen. Aztán a kocsiban elcsevegte nekem hogy az AAA felvásárolta vagy tönkretette a környék összes kereskedését.
Aztán a kocsimat 3.2-ért eladtam és vettem egy másik kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!