Költözés előtt állok. Egyedül laknék max 2 fő így úgy döntöttem veszek egy minisütőt főzőlappal és külön egy minihűtőt. Mik a tapasztalataitok ezekkel kapcsolatban? Milyen márka megbízható? A sütőkben nem ég ki hamar a fűtőszál?
A minihűtőknek sok értelme nincs. Nincs fagyasztója, még mélyhűtő része sem, ami hátrány, ha esetleg olyan ételt készítesz. Másrészt sok minden nem is fér bele. Ha iszol olyat, ami 2 literes palackban van, lehet be sem fér. Én mikor egyedül laktam is raktam a hűtőbe hol bort, hol 2 literes ásványvizet, pezsgőt, és bizony ezeknek kell a hely.
Másrészt az a kombinált minisütő is inkább munkahelyre való, nekünk is van a közös konyhában, hasznos, de nem igazán alkalmas főzésre. Ha a munkapulton van, akkor baromi magasan van a főzőlap, ha meg egy alacsonyabb asztalkára teszed, akkor érdekesen néz ki. nálunk is inkább a sütő része van kihasználva, a főzőlapon csak vizet forralunk.
Egy normális méretű hűtőt mindenképp vennék a helyedben, és ha a tűzhely fizikailag, vagy anyagilag nem fér bele, akkor inkább külön egy főzőlapot (akár indukciósat), és ha nagyon hiányzik, akkor egy elektromos grillt. De ha szeretsz főzni, elengedhetetlen lesz egy tűzhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!