Mennyire bírná a körülményeket?
Sziasztok
A Honda Civicemet szeretném befedni metál kék Teckwrap fóliával és a kérdésem az lenne hogy meddig bírná a kocsimon? A karcolásokat hogy bírja illetve az időjárást?
Olyan áron árút fóliával? Hát azt hiszem nem sokáig, és valószínű nem jól. Azt hiszem más nem akart lelombozni. Olcsó húsnak híg a leve. Meg mondom őszintén, én is csak azt látom, hogy túl olcsónak tűnik ez a fólia, az ajánlatokhoz képest.
Mint alábbi internet címen a "Milyen áron készülhet a karosszéria fóliázás, autófóliázás?", na valami ilyesmit adtak nekem is elő. Igaz máshol, de annál a cégnél nincsenek árak az oldalon.
Én a gyönyörű szép piros, és fekete bőrkárpitos megkímélt 2013-as 550xi-et, mivel sajnos itthon túlzottan is feltűnő volt, fényes és hétköznapi színűre - és fényesre - fóliáztattam. Amikor az ajtóbelsők burkolatának levételére gondoltam, hát a hideg futkosott a hátamon. De rendben van, nem zörög, és szép lett az egész autó. A vállalt minőségi és drága fóliánál a 7 éves garancia lejártakor mondjuk már nem tudom hol lesz az addigra öreg (11 éves) autó. Pedig van egy 2011-es 550xi-m is - már turbó cserék után - és még egy 2011-es M6 cabrio-m is nyára.
A te linkedre gondoltam.
Ezt a céget amúgy nem ismerem, jobban mint az oldalról.
Ahol én voltam, ott az AFÁ-n felül még ehhez a céghez képest valamivel több mint a felével többet fizettem. Bár azért extra-szolgáltatásként például nyolc napig tárolták az autóm fóliázás után, ami ilyen hidegnél főleg fontos.
Helló!
Körbe kellene nézni a világhálón, hogy milyen autókat fóliáznak a Teckwrappal és ki. Pl. Justin Pate, aki ismeri tudja miről van szó. Csak azért mert Magyarországon nem ismerik, az nem azt jelenti, hogy nem jó. Csak azt ne gondolja már bárki, hogy egy ismert fóliának az előállítása többe kerül, mint a Teckwrap fóliák előállítása. Ha az USA-ban,Svájcban vagy akár Japánban is jó a fólia, akkor nehogy már Magyarországon legyen rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!