Egy babetta bírná a 90km-s utat?
Figyelt kérdés
Kb mennyi benzin kéne, ha 3 vagy 4 literes a tartály. + Megérné lemenni vele 90km-t ?2016. máj. 28. 17:56
1/6 anonim válasza:
Miért ne bírná? a lényeg, hogy pontos gyárilag előírt üzemanyag keveréket használj, és öt liternyit vigyél magaddal.
Talán egy pót-gyertyát vinnék, semmi mást(na meg pénzt)
Én évekig jártam babettával, soha nem rohadt le.
Ha kedveled a babettát, akkor azzal menj, ha félsz, akkor busz, vagy vonat.
az enyém negyvennél nem ment többet. ez van.a jelzett utat két és fél óra alatt megteszed...ezt tudod nélkülem is.
2/6 anonim válasza:
Azt elfelejtttem, hogy hegyi túrát ne szervezz. A hosszú emelkedőt nem komálta.
3/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :)
2016. máj. 28. 18:04
4/6 A kérdező kommentje:
Pestre szeretnék lemenni, szóval nem dombos út
2016. máj. 28. 18:04
5/6 anonim válasza:
Kényelmesen, ha van menetszél, akkor hűtés is.
6/6 anonim válasza:
Én 50-es robogóval 150 kilométert mentem. Vittem magammal kannát, rakás szerszámot és pótalkatrészeket is. Ehhez képest szerencsére semmire sem volt szükségem, még a kannára sem, mert mindig volt benzinkút, csak időben kell betérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!