Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó a NISSAN Pick up...

Milyen autó a NISSAN Pick up 4WD Double Navara?

Figyelt kérdés

Ezt a típust 2002-2005-ig gyártották,mi egy 2004-es évjáratút néztünk ki.

Arra lennék kíváncsi hogy mennyire megbízható,milyen árban van hozzá alkatrész,milyen rejtett hibái vagy gyári hibái lehetnek.

2016. dec. 26. 11:38
1 2
 1/11 BiTOPro97 ***** válasza:
Egy még NISSAN létére is lestrapál dupla kabinos kisteherautó, kicsit pick up-os kinézettel. Hát ha ez nem egy trailer volt akkor egy pénztemető, vagy tele lesz kompromisszummal.
2016. dec. 26. 12:15
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát amit mi láttunk az elég jól nézett ki,terepen nem használták ami szerintem igaz is mert az azért látszódna.

Egyébként sem hosszútávra kellene.

Faterom már csak kb 50km-es körzetben járkál azt sem minden nap,azért tettszik neki mert magas könnyen bele tud ülni,van platója így nem kell utánfutó ha valamit hozni akar,és néha napján kitud vele menni a határba na meg az erdőre.(persze nem fát hordani)

Erre a célra megfelel?

2016. dec. 26. 12:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja és családi autónak is elmegy szerintem,mert elég szép a belseje is.
2016. dec. 26. 12:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Vagy inkább maradjon a Mazda B2500,Mitsubishi L200,Suzuki Vitara elképzelésnél?
2016. dec. 26. 12:44
 5/11 BiTOPro97 ***** válasza:
Ha kell a plató, akkor ha tényleg jól néz ki - azaz jó állapotban van, mert van ilyen, akkor jó választás. Annyit tudni kell nem személyautósan viselkedik vezetésnél, hanem kis teherautósan, jó merev tengely és laprúgók hátul, ha ez nem okoz gondot - mert apádnak van kis teherautós gyakorlata, akkor nagyon jó választás lehet egy megkímélt darab. - ezek a ÁFA visszaigénylés miatt vett személyautó pótlékok voltak főleg kis cégeknél, amik végül mégis másod autók lettek, a vezethetőség és parkolás miatt.
2016. dec. 26. 22:03
 6/11 BiTOPro97 ***** válasza:
Mitsubishi L200 szuper megbízható, de semmivel nem tud többet ennél, max. alkatrész van hozzá több.
2016. dec. 26. 22:04
 7/11 BiTOPro97 ***** válasza:

Igen tényleg könnyebb bele ülni.

Új Navara állítólag már személy autós, vagyis SUV-os lett, de ezt próbáltam és kis teherautósabb, mint a "Kis Csótányomnál", ami céges autó, egy Toyota Dyna dupla kabinos, 2016-os kisteherautó. Céges kis bevásárlásokhoz, és szakmai tanulmányi munkák nagy méretű darabjai szállításához vettem. Szóval ez az egy szól mellette, ha egy AFÁ visszaigénylős kisvállalkozó az eladó.

2016. dec. 26. 22:10
 8/11 BiTOPro97 ***** válasza:

Jó azért én 12 éve még alsós voltam, csak nagybátyám könyvelő.

Szóval igen, megvételre persze átnézés után, a célnak tökéletesen megfelelő autó lehet akkor.

2016. dec. 27. 08:28
 9/11 A kérdező kommentje:

Megnéztük,olyan mint a képeken nagyon szuper kívül belül.

A km is valós lehet,vagyis a kormány az ülés a pedálok és az egész utastér ezt sugallja.

Talán még mellet szól az is hogy ez a széria még Japán motorral szerelt,nem pedig franciával mint az újak.

Az a lényeg hogy univerzális autó legyen, és ez az.

2016. dec. 29. 07:23
 10/11 BiTOPro97 ***** válasza:
Az. Kívánok hozzá minden jót!
2016. dec. 29. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!