Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lefényképezte ahogy ráhúztam...

Lefényképezte ahogy ráhúztam a kocsit? Mi történhet?

Figyelt kérdés

Van egy syk út ami tele van hepe-hupákkal. Alig lehet őket kikerülni, jött szembe velem egy biciklis, a szomszéd. Kicsit álmos is voltam, de felvette ahogyan felé rántom a kocsit egy lyuk miatt és mindenkinek híreszteli, hogy ráhúztam a gépjárművet? Ha ez ,,véletlenül" bekerül a rendőrségre, mire számítsak? Jogsi elvételre?

Mert ha igen akkor rágyújtom a házát!

2016. dec. 24. 20:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

De ember, te érted amiket leírsz?!

Majdnem elgázoltad, ez közúti veszélyeztetés, ja hogy te álmos voltál.

Aki nem képes normálisan közlekedni az utakon, annak nem kell jogsi.

Fát loptál, ja mert TE nem találtál eladó fát.

Legközelebb majd kirámolom az éléskamrádat, mert nem találtam a megyében élelmiszerboltot.

Az ismétlődő bűncselekményeid után fel merészel jelenteni és te erre gyújtogatással fenyegetezőzöl.

Nekem a leírtakból úgy tűnik, hogy nem ő az "aljas féreg".

2016. dec. 25. 10:13
 12/12 anonim ***** válasza:
55%

Drága komám, ez, ha rendőrségre kerül, akkor egyszerű: jogosan feljelentett falopásért (mert venni nem lehetett, te magad mondtad, tehát loptál, az más kérdés, hogy dögöljön meg, akinek autóra jut, fára nem...), és te, tanúk nélkül bosszúból el akartad gázolni.

És örülj hogy csak lefotózott, ilyenért rendes helyen ablakon át kiszedés, pofával motorháztető behorpasztás jár.

Remélem feljelent, és már felfüggesztettet kapsz.

Ha a rendőrök esetleg ezt is hozzáolvassák itt (rágyújtom a házat), akkor biztos lesz egy ideig állami szállásod, mert a fórum ki fogja adni az IP-címedet, a szolgáltatód pedig az IP alapján még az anyád leánykori nevét is.

2016. dec. 25. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!