Probáltuk behuzni az automat de megszorult a motor . Mi lehetett a baj? Mire számithatok? Az auto egy merci vito láncos vezérléssel
Az autóval húzatva még mindig a főtengely van meghajtva ahogy az önindító is azt pörgeti, a lánc csak a vezérműtengelyt hajtja, meg pár dolgot ami nem nagy cucc, nem tudom honnan van ez az urban legend, hogy ettől átugrik. Nem a lánc fogja meg az autót.
Az viszont jó tapogatási pont, hogy mehetett gázolaj a hengerbe. Izzítógyertyákat ha ki lehet tekerni akkor kiderülne, bár én ilyen modern szarokat még sose szedtem szét.
"Az autóval húzatva még mindig a főtengely van meghajtva ahogy az önindító is azt pörgeti, a lánc csak a vezérműtengelyt hajtja, meg pár dolgot ami nem nagy cucc, nem tudom honnan van ez az urban legend, hogy ettől átugrik. Nem a lánc fogja meg az autót."
olajnyomás rásegítéses vezérműláncfeszítőt teccet e már megszemlélni?
Oszt kezi csókolom tudja e, hogy az öninditó mekkora gyorsulással pörgeti fel milyen fordulatszámra a főtengelyt és aztán ha jóóóska rárugja a kuplungot huzatásközben az milyen gyorsulással milyen fordulatra?
Azért nagy az arca, mert tudja mit beszél, nem csak a hazard legend szöveget mondja? Tök igaza van.
Az önindító nem teker olyan gyorsan, sem hirtelen terhelésnem nem teszi ki a motrot, a berántás meg igen, pláne h mondjuk 2- es fokozatba huzatják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!