Milyen autó legyen?
Figyelt kérdés
Milyen autót ajánlanátok? 5 ember elférjen, 1 100 000 ft-ig, megbízható, ha lehet vonóhorog.2016. dec. 23. 21:26
1/6 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy olyan 2005 től induljon az évjárat.
2016. dec. 23. 21:27
2/6 anonim válasza:
Peugeot 307, Opel Astra H, VW Golf V...
3/6 anonim válasza:
Mitsu Lancer.
Akkor a csomagok is elférnek majd
4/6 anonim válasza:
Elég szűkös 2005 utáni tágasabb és még megbízható autóhoz az 1 100 000 ft. Mivel ezért a pénzért lesz benne egy rakás km ezért valami japánt de azok meg drágák. Lehet találni Mazda 6-ot ennyiért de nagyon át kell azt is nézni.
5/6 anonim válasza:
"Kihagytam, hogy olyan 2005 től induljon az évjárat."
Gondolom úgy érted, hogy 2005nél öregebb? Mert ennyiből, csak az jön ki!
Max fogyasztás? Vonóhorog minden kocsira felszerelhető, de van amire 20eFt van amire 200eFT és műszakikor érdemes, mert átalakítás miatt műszaki köteles tevékenység!
Tehát lehet egy vonohorog nélküli+rá horog olcsóbb, mint egy horgos+javítani valók...
E39 nagyon kellemes családi kocsi tud lenni de a nagy tömege miatt sokat eszik, viszont pont súrolja a 2005 -t, mert 2003ig gyártották, 2év ide oda az már majdnem határvonal... 2005után nagy tágas családi kocsi biztos nem lesz ennyiből!!!!!
6/6 Mosqu!to válasza:
Hmm..1,1-ért nem vennék E39-et! Az minden lesz,csak nem megbízható! :( [Pedig szeretem a BMW-ket!]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!