Műszakin átmennének e?
Angliában élek jelenleg és szeretnék hazahozni egy wrxet szórakozni néha [link]
ezt a kocsit néztem most ki például és érdekelne hogy műszakin beszólnánk e a rozsdamentes kipurendszerért vagy annyira nem szigorúak. Ha igen akkor kell keresnem bontóban egy gyári rendszert.
Igen, átmegy.
Csak egy jobb oldali kormányos autót vezetni Magyarországon elég veszélyes, az előzések szempontjából leginkább.
"ha pedig nincs senki velem akkor megszívtam, nem vagyok hülye, nem fogok csak úgy kimenni"
Szia, szomszéd! Szükségem lenne kiló szögre. Eljössz velem a boltba? Mert egyedül nem tudok vezetni...
Azt vedd számításba, hogy a jobb kormányos kocsira itthon 3x biztosítást kell idei évtől fizetni.
Vagyis ha eddig 20-30 ezer volt, most akkor olyan 60-90 ezerre számolj egy negyedévre.
Plusz ugye az első 2 lámpát cserélni kell, vizsgára ne is menj úgy. Mivel más a szöge a bal kormányos autónak.
Gyári lámpát kell hozzá venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!