Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műszakin átmennének e?

Műszakin átmennének e?

Figyelt kérdés

Angliában élek jelenleg és szeretnék hazahozni egy wrxet szórakozni néha [link]

ezt a kocsit néztem most ki például és érdekelne hogy műszakin beszólnánk e a rozsdamentes kipurendszerért vagy annyira nem szigorúak. Ha igen akkor kell keresnem bontóban egy gyári rendszert.

2016. dec. 23. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, átmegy.

Csak egy jobb oldali kormányos autót vezetni Magyarországon elég veszélyes, az előzések szempontjából leginkább.

2016. dec. 23. 14:15
 2/5 A kérdező kommentje:
első, elég sokat járok haza kocsival, ha országúton előzök mivel nem látom a szembejövőt tényleg veszélyes, arra ott van az anyósűlés azonkívül nem igazán mondanám semmiben veszélyesnek:), ha pedig nincs senki velem akkor megszívtam, nem vagyok hülye, nem fogok csak úgy kimenni
2016. dec. 23. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:

"ha pedig nincs senki velem akkor megszívtam, nem vagyok hülye, nem fogok csak úgy kimenni"

Szia, szomszéd! Szükségem lenne kiló szögre. Eljössz velem a boltba? Mert egyedül nem tudok vezetni...

2016. dec. 23. 14:50
 4/5 A kérdező kommentje:
2016. dec. 23. 14:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt vedd számításba, hogy a jobb kormányos kocsira itthon 3x biztosítást kell idei évtől fizetni.

Vagyis ha eddig 20-30 ezer volt, most akkor olyan 60-90 ezerre számolj egy negyedévre.

Plusz ugye az első 2 lámpát cserélni kell, vizsgára ne is menj úgy. Mivel más a szöge a bal kormányos autónak.

Gyári lámpát kell hozzá venni.

2016. dec. 23. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!