Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó gyári végsebességének...

Autó gyári végsebességének növelése lehetséges?

Figyelt kérdés
Udv. Nemregiben vettem egy regi vw phaetont v10-et es mivel en sokat utazom autopalyan europaban ezert feltunt az is hogy az auto maximalis vegsebessege gyarilag 250 km/h ra van korlatozva. Lehetseges valami modon a gyari korlat feloldasa?

#végsebesség #gyorsualas
2016. dec. 20. 17:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azért az a a motor már nem piskóta, de meg is kell tudni állni, azzal a bálnával 200- ról is megterhelő a fékeknek, nem hogy 250- ről, vagy még többről.
2016. dec. 21. 06:34
 12/19 anonim ***** válasza:

Apukámnak ugyanilyen van,feloldották a korlátozást így 370-390 a vége csak a fordulat tilt le

Ugyanitt szereltette be a fékezőernyőket is de az nagyon drága volt többe került mint az az ócskavas

2016. dec. 21. 10:25
 13/19 anonim ***** válasza:

:)

Egy kis chiptuning, oszt meg van az 400 is, utolsó.

2016. dec. 21. 10:30
 14/19 anonim ***** válasza:
szvsz szerintem ameddig nem megy a kocsi also hangon 600-700-al, addig nem érdemes fingatni. apukám phaeton v22-es motorja ki tudta hozni a 600-at, de legközelebb valami értékelhetőbb autót fogunk venni, ami súrolja az 1000-et. nincs időnk autópályán lajhár autók között kullogni.
2016. dec. 21. 10:52
 15/19 A kérdező kommentje:
A sok szemét között azért elhangzott a válasz is amit kerestem. Köszönöm az illetőnek!
2016. dec. 21. 11:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Sztem bármelyik csippelőmester megcsinálja neked.
2016. dec. 21. 11:20
 17/19 anonim ***** válasza:
számodra ezek között volt a válasz? szerintem először vegyél egy erős dinamikus autót amit nem kell kókányolnod mint egy trabantot. így képtelen vagyok téged komolyan venni. a kettőötven pályán amúgysem tempó.
2016. dec. 21. 23:59
 18/19 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=pIyrC3LsBbU

Tényleg megvan a válasz, de megnézed ezt a videót, vagy kipróbálod a tieden, és láthatod, hogy 230-tól alig bírja tovább vonszolni magát. Ez 260-nál nem megy többet lejtőn sem.

2016. dec. 22. 09:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Chip tuningosok simán kiveszik a gépből a tiltást, de én a helyedben ha ennyire padlózom akkor a gyári intervallum felénél már olajat cserélnék és nem a legócskábbat.

Fékeket is gyakran cseréld a gumiról sem elfeledkezni egyébként ha tudod uralni és a reflexeid sem rosszak nyugodtan menj a németeknél ennyit, itt azért ne :D

2016. dec. 24. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!