380ezer KM-nél még lehetséges hogy gyári az autómon a kettőstömegű lendkerék?
Figyelt kérdés
a hónapokban vettem egy vw golf 4-est, 1.9 tdi AGR motorral. első gazdás autó volt, valós 380ezer km-el. Kibírhat ennyit egy kettőstömegű lendkerék, vagy már tuti hogy cserélték ?2016. nov. 8. 17:55
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy van benne?
200-nál többet nem nagyon bírnak.
De van olyan, hogy nem kalapál hangosan de megbontáskor már látszik hogy kuka.
2/6 anonim válasza:
Kibírni simán kibírhat annyit,de általában nem szokták megvárni míg végleg megadja magát.
Ha nem rúgták neki folyamatosan,és országúton ment jórészt,akkor a 300e km például egyátalán nem meglepő.
Semmi hangja alapjáraton vagy leállításkor?Tuti hogy van benne egyébként?
3/6 A kérdező kommentje:
AGR motorkódúhoz az unix program hoz kettőstömegűt. hát az előző tulaj meg chippeltette, és rugta neki, ezt tudom róla. most nincs semmi rossz jelenség ami erre utalna, csak kíváncsiságképp
2016. nov. 8. 18:18
4/6 anonim válasza:
Sima lendkerék lesz abba a 90lovasba.
5/6 A kérdező kommentje:
nem tudom, én mindenhol kéttömegűt találtam :/
2016. nov. 8. 19:02
6/6 anonim válasza:
90 lovasba tudtommal gyárilag is sima van
De van a családban olyan kocsi ami 300 fölött van és a gyári kettős tömegű lendkerék van benne és még nem hallatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!