Téli szélvédőmosó folyadék higítás nélkül?
Aha! Minusz 40...
Tegyél be a fagyasztóba egy kicsit belőle, és csodát fogsz látni!
Teljesen hasztalan higítani. Hidegebb időben ha rányomatod a szélvédőre, a vékony filmszerű réteg még így töményen is ráfagy.
Miért nem egyből azt írták, hogy -66°C-ig használható?
Biztos, ami biztos!
Jó a fűtés a Te..o-ban, a polcokon biztos nem lesz semmi baja a mosófolyadéknak. ;)
"apróbetűs részletek" Mond ez Neked valamit?
Persze, én sosem szoktam hígítani.
Elméletileg lehetne. Akkor ugye több léd lesz, de cserébe a fagyáspontja is magasabb lesz. Szerintem nem olyan drága dolog ez, hogy ezen kellene spórolni. Ezért sem hígítom.
A többi válaszoló, nem tudom hol és milyen mosófolyadékot szokott venni. Én az Aldiban veszem évek óta a -30 fokost. Igaz, hogy eddig -17 foknál hidegebben nem autóztam, de soha nem fagyott még rá.
Az hogy -20 fokosnál nem érdemesebb alacsonyabb fagyáspontút venni, ez megint olyan dolog, hogy nem vagy csak minimálisan drágább a -30 fokos. Egy téli szezonban úgy hogy rengeteget megyek autópályán trutyis időben is, mert muszáj, egy, legfeljebb két 5 literes kannával használok el. Nem az a pár száz forint fog földhöz vágni. De legalább a -17 fokban is nyugodtan aludtam, nem kellett azon parázom, hogy hajnalra szétfagy-e a tartály vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!